Rondleiding Den Haag: “Op stap met Maxima”

Rondleiding Den Haag: “Op stap met Maxima”

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag, Uncategorized

Bekijk hier de Rondleiding Den Haag: “Op stap met Maxima”!

Hebben jullie ook zo veel bewondering voor onze Argentijnse schone? En zouden jullie haar niet ook eens een dagje het hemd van ‘t lijf vragen? Nu kan het! Met deze unieke, Koninklijke, rondleiding van onze eigen Maxima! Aan de arm van Neerlands mooiste royalty maken jullie een stadswandeling door onder andere de prachtige straten van Den Haag, Noordeinde, het Buitenhof en de Grote Markt. Maxima laat jullie alles zien wat deze Hofstad te bieden heeft en laten zien hoe zij inmiddels is ingeburgerd!

Op het Binnenhof schieten we even een kiekje van de groep met Maxima, met het bekende regeringstorentje op de achtergrond en gaan we er eens lekker voor zitten om onze Koninklijke groet te oefenen.

Prinses Maxima deelt met jullie haar ervaringen in het Koningshuis is en vertelt hoe zij zich heeft ingeburgerd. Ze is zelf zo ingeburgerd dat zij zelfs in de HEMA musical te zien is, wisten jullie dat?

Onze prinses is moeder van 3 kinderen en zal julllie vertellen over de ins en outs van hun royalty bestaan maar natuurlijk ook over de historie van de stad. Het koningshuis heeft niet alleen veel geschiedenis geschreven maar leeft tot op de dag van vandaag nog zeer actief in de Hofstad.

Een unieke Royalty Rondleiding door het prachtige Den Haag aan de arm van ons eigen typetje Maxima! Zo’n bijzonder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest hebben jullie vast nog niet meegemaakt. Ontdek de stad op een andere manier en boek de rondleiding door Den Haag “Op stap met Maxima”!

Dit programma is inclusief
– Typetje Maxima
– 1,5 uur durende stadswandeling

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 25,00 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Haag compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie