Waar is de Mol? Stadsspel

Waar is de Mol? Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Bekijk hier het Waar is de Mol? Stadsspel!

Ook fan van het spannende tv programma ‘Wie is de Mol’? En altijd al willen weten hoe het voelt om mollenstreken uit te halen of de mol te ontmaskeren? Dan is dit het staddspel voor jullie! Speel het nu zelf met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in het centrum van het levendige Utrecht!

Het tropische eiland hebben wij nu even ingeruild voor deze bruisende stad vol grachten en werfen en te midden van het winkelend publiek wordt dit teambuildingsspel gespeeld! Da’s natuurlijk al een uitdaging op zich!
Jullie groep word ontvangen door onze enige echte Wie is de Mol host, in een gezellig cafe in het centrum van Utrecht. Hier worden jullie verwelkomd en zal de speluitleg gedaan worden. De groep wordt natuurlijk in teams opgedeeld, die door de stad allerlei opdrachten en vragen voor hun kiezen krijgen. Klinkt dit makkelijk en als een spel dat zo gespeeld is? Het tegendeel is echter waar, want in elk team zit een Mol die de boel probeert te saborteren…En dat maakt het stadsspel niet alleen heel uitdagend, want de wil om de opdachten te winnen wordt natuurlijk alleen maar groter! Nee, niemand is meer te vertrouwen in jullie team!
Wist die collega nou echt niet het juiste antwoord op de vraag? En is de vriend uitgerekend vandaag zo’n kluns? En, hé, waar zijn de antwoorden nou gebleven? Ja, pas maar op, de mollenstreken gaan ver!

Ontdek de stad op een superleuke manier en probeer de Mol te ontmaskeren. Tijdens het spel zullen er 3 stemrondes gehouden worden, waarbij de mol unaniem gekozen wordt…

Aan het eind van het spel verzamelen de teams zich weer in het knusse café waar de prijsuitreiking gehouden wordt en het winnende team bekend gemaakt zal worden. En dan eindelijk…het moment van de waarheid! De echte mollen zullen zich bekend gaan maken!

Leer collega’s, vrienden of familie op een unieke manier kennen tijdens deze teambuildingsmiddag “Waar is de Mol? Stadsspel” in Utrecht! Een actief spelprogramma met een verrassende uitkomst!


Dit programma is inclusief

– Waar is de Mol begeleider
– Ludieke opdrachten
– Plattegrond en opdrachtenboekje
– Prijsuitreiking en prijs
– 1 drankje inclusief

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 29,50 p.p. incl. btw
>15 personen 26,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf aansluitend een spannend Moordspeldiner of hilarisch Soap Diner om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Utrecht helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren?