Ik Hou van Holland City Game!

Ik Hou van Holland City Game!

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Speel, strijd lach  mee met de gezellige Ik Hou van Holland City Game in het centrum van Utrecht!

Hoeveel weet u eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Bent u goed in spellen? Of bent u beter in uitbeelden?!

Ervaar de oer Hollandse kneuterigheid, gierigheid en vooral gezelligheid tijdens de Ik Hou van Holland City Game door oud Utrecht!

De groep wordt door onze Hollandse Sietse in het stadshart van Utrecht ontvangen. Zij zal het spel begeleiden op de Hollandse manier!

De groep wordt in teams verdeeld van 5 tot 8 personen. Deze teams gaan vandaag op pad in door het centrum van Utrecht om allerlei typisch Hollandse opdrachten uit te voeren en vast te leggen! Ga bijvoorbeeld op de foto als Hollands Meisje, Zing een Nederlands nummer als straat artiest en probeer een  kopje koffie bij iemand thuis te drinken!

Gewapend met een plattegrond, opdrachtenformulier en een camera gaan de teams op pad om de strijd met elkaar aan te gaan in de Ik Hou van Holland City Game!

Beleef een oer-Hollandse dag in Amsterdam tijdens de Ik Hou van Holland City Game! Wie gaat er vandoor met een fantastische prijs?  Gelukkig hebben we de foto’s nog; deze worden uiteraard achteraf toegestuurd.

De Ik Hou van Holland City Game is een supergezellig spel dat ieder vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teamdagje in Utrecht aan het lachen maakt!

Dit programma is inclusief:

– Hollandse Sietse
– Opdrachten, camera en plattegrond
– Spelmateriaal en accesoires
– Prijs voor de winnaars
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

Tijdsduur 2,5 uur

Min aantal personen 10

Prijs 10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. BTW
>15 personen 24,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Borrelboot Utrecht of hilarisch Moorddiner om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Utrecht helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!