Vintage Workshop

Vintage Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Een creatief en gezellig vrijgezellenuitje met vriendinnen of groepsuitje met vrouwen in Haarlem? Boek dan de Vintage Workshop en pimp je oude kleding!

Maak dat oude T-Shirt weer helemaal hip en hot met de leukste knip technieken en applicaties tijdens deze superleuke workshop. De workshop wordt begeleidt door onze Vintage Expert, die vandaag alles zal uitleggen over deze kledingstijl. Waar komt Vintage eigenlijk vandaan, wat is het en is dat altijd iets ouds of tweedehands?

Jullie worden verzocht allemaal een oud Mannen T-shirt mee te nemen, die wij vandaag met de speciale knip en knoop technieken helemaal als nieuw zullen gaan maken! Maar wat is jullie eigen stijl eigenlijk? Om dat te ontdekken, beginnen wij met het maken van een Moodbord met allemaal kleuren, stijlen, modellen en leuke knipsels. Na het moodmord, kan iedereen met vol vertrouwen met het oude T-Shirt aan de slag, maak je van dit oude kledingstuk een hip truitje die je ook nog kunt stylen met diverse applicaties of stukken stof.

Herontdek je oude kleding en laat je creatieve geest het werk doen! Dat stomme shirt dat alleen maar in de kast hangt en nooit draagt, wordt vandaag een fantastisch nieuw kledingstuk tijdens de Vintage Workshop in Haarlem! Een ideale start van een creatieve middag met vriendinnen of collega’s in een knus cafe in hartje Haarlem.

Goed om te weten: Iedereen neemt 1 eigen T-shirt mee! Liever iets anders pimpen? Dat kan ook hoor! Wij hebben ook wollen mutsjes om te pimpen of neem je vestje, truitje of ander gek kledingstuk mee en maak er iets moois van tijdens de workshop, aan jullie de keus!

De Vintage Workshop is een superleuke teambuildingdag voor een groepsuitje of vrijgezellenuitje met vrouwen!

Dit programma is inclusief

– 2 uur durende workshop
– 1 drankje inclusief
– Applicaties, stof, naaigerei
– Vintage Expert
– Locatie

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek aansluitend bijvoorbeeld het geszellige Ik Hou van Televisie Dinerspel of Popquiz a Gogo Diner a €55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenfeest of teamuitje in Haarlem helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!