CSI Speurtocht Haarlem

CSI Speurtocht Haarlem

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Ontdek de onderwereld van Haarlem tijdens het spannende CSI Speurtocht in Haarlem! Haarlem is in de ban van de terroristische groepering de Rode Muggen! Zij hebben zojuist de bewakers van de koepel van Haarlem gegijzeld en eisen geld. Aan u de taak om Haarlem te redden!

In teams gaat u op pad door het oude centrum om verschillende spannende opdrachten uit te voeren en genoeg geld te verdienen om de gijzelaars te betalen. U heeft slechts 2 uur de tijd om het losgeld bij elkaar te krijgen, want anders…! Door middel van teambuilding, spannende opdrachten en dubieuze raadsels kunt u geld verdienen en hopelijk genoeg! Spanning, teamwork en een goede speurneus vormen de belangrijkste onderdelen van de CSI Speurtocht in Haarlem!

Kruip in de huid van Mac Taylor, ontrafel het mysterie en te ontmasker de boeven…

Uiteraard zullen wij afsluiten met een prijsuitreiking en een lekkere borrel in een gezellig stadscafe in Haarlem om de helden en het winnende team van de CSI Haarlem te vieren!

De speurocht CSI in Haarlem is ideaal voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje of team uitje waarbij samenwerking, spanning en gezelligheid centraal staat!

Voorbeeldprogramma bedrijfsuitje CSI Haarlem

14.00 uur – Ontvangst met een drankje en speluitleg
14.30 uur – Spelprogramma CSI Haarlem
16.15 uur – Prijsuitreiking en einde programma

Dit programma is inclusief

– begeleider
– drankje
– begeleiding
– materiaal
– prijs en prijsuitreiking

Tijdsduur 2,5 uur

Min aantal personen 20

Prijs
20 – 30 personen 39,50 p.p. incl. BTW
>30 personen 37,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Borrelboot Utrecht of hilarisch Moorddiner om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Utrecht helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!