Ranking the Stars Spel

Ranking the Stars Spel

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Bent u op zoek naar een teambuildingsspel in Haarlem om uw collega’s vrienden of vriendinnen beter te leren kennen? Boek dan het hilarischeRanking the Stars Spel “ in hartje Haarlem en ontdek hoeveel u eigenlijk van elkaar weet ( of niet! )

Onder begeleiding van onze eigen Paul(ien) de Leeuw wordt dit spel gespeeld in een supergezellig cafe in het centrum van Haarlem. Zij zal de sterren teams verdelen en de Ranking Stellingen voorleggen. Zou u niet willen weten wie er op nummer 1 staat bij de stelling “grootste drinker”, “ergste sloddervos” of “beste flirt” ?

Wie is er niet vies van een flinke dosis zelfspot? Wie staat er het meest vaak op nummer 1 en gaat er met de fles prosecco vandoor? Ranking the Stars laat zien hoe jullie ‘sterren’ over elkaar denken én hoe jullie naar elkaar kijken, dat alles natuurlijk onder het genot van een borrel!

Het is een strijd tussen jullie collega’s, vrienden of familie! En, wie weet komt u wel heel veel over elkaar ( en uzelf ) te weten tijdens de enige echte Ranking the Stars Quiz in Haarlem!

Ideaal voor een hilarisch vrijgezellen feest of een pittig personeelsuitje in het gezellige Haarlem!

Dit programma is inclusief

– Star Host Paul(ien) de Leeuw
– Star Accesoires
– Geweldige prijs
– Locatie

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10

Prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. BTW
>15 personen 24,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Jopenbier Puzzeltocht of Wie is de Mug? Stadsspel om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Haarlem helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!