Popquiz a Gogo!

Popquiz a Gogo!

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Ken uw klassiekers!Welk nummer werd gebruikt in de film Reservoir Dogs? En wie zong ook alweer Vamos a La Playa? Oehhh, en wie zat er in de band Lucifer?Al deze uitspraken zorgen voor de swingende en spannende Pop Quiz a Gogo, de meest muzikale quiz in Haarlem; de Popquiz a Gogo! Altijd een geslaagd en vrolijk uitje voor een personeelsfeest, teamdag of vrijgezellenfeest in Haarlem.

Vandaag strijdt in teams tegen elkaar voor de titel Muziekkenner van het Jaar en natuurlijk een fantastische prijs! Onze Quizmaster, Gemma Glitter, heeft een speciale Popquiz a Gogo voor u in petto met de beste Golden Oldies en de leukste hits uit alle jaren; voor ieder wat wils dus en van jong tot oud!

Zing mee ( zachtjes dan, anders hoort het andere team het! ), swing mee en beantwoordt de vragen over de gezellige hits uit de Jaren 70, 80 en 90! Gemma laat u schitteren in de rondes Petje op, Petje af, the Dance Battle en Raad de Plaat…

Boek het meest swingende en muzikale uitje van Haarlem vol teambuilding en plezier; de Popquiz a Gogo!


Dit programma is inclusief

– Host Gemma Glitter
– Quiz met geweldige prijs
– Locatie in typisch Haarlems Cafe

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10

Prijs
10 – 15 personen 26,50 p.p. incl. BTW
>15 personen 22,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Crazy City Game of sluit af met een hilarisch Moorddiner om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Haarlem helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!