Crazy 88 Stadsspel

Crazy 88 Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Speel mee met een actief, hilarisch en uitdagend bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem met het Crazy 88 Stadsspel! Wie deinst er niet terug voor de meest gekke opdrachten? Wie is er lekker brutaal en zweept iedereen op om zoveel mogelijk ludieke opdrachten te voldoen? Ontdek het met de Crazy 88, een stapelgek teambuildingsspel in hartje Haarlem.

Het spel Crazy 88, bekend van televisie, gaat om het vervullen van de meest uitdagende, gekke en leuke opdrachten om zo de stad op een wel heel originele manier te verkennen! Altijd leuk dus om je collega’s of vrienden op deze manier zien en nog leuker is dat alles wordt vastgelegd per camera…

Het spel wordt begeleidt door onze Crazy 88 Host, die allerlei rare opdrachten voor jullie in petto heeft. Sommige makkelijk, zoals “Help 3 oude vrouwtjes oversteken en film dit” en sommige moeilijk, zoals “Doe een Michael Jackson Flashmob met 10 personen op de Grote Markt” Tja, en daar heb je heel wat creativiteit én brutaliteit voor nodig! Maar, de punten die hier tegenover staan zijn zeker niet mis!

Jullie kunnen zelf kiezen voor makkelijke, gemiddelde of moeilijke opdrachten en daarmee proberen zoveel mogelijk punten te scoren! Uiteraard moet alles worden vastgelegd per camera, ofwel met een foto, ofwel met een filmpje! Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie met dit uitdagende spelprogramma in Haarlem en verkoop 3 bloemkolen, ruil een paperclip voor iets van waarde, kus een politie agent en tap een lekker Haarlems biertje! En dat allemaal voor de titel Winnaar Crazy 88 Stadsspel én de eer natuurlijk 😉

Na afloop van het spel komen de teams weer samen in een knus cafe aan de markt, waar onze Crazy begeleider jullie opdrachten zal beoordelen en de winnaar bekend zal maken. Dit gaat onder het genot van een lekker drankje, want dat hebben jullie wel verdiend vandaag!

Beleef een oer gezellige, actieve middag in Haarlem met jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje en boek het stadsspel Crazy 88!

En..de foto’s en filmpjes krijgen jullie na het spel toegestuurd, zodat deze dag niet snel vergeten zal worden!

Dit programma is inclusief


– Crazy begeleider
– Stapelgekke opdrachten
– Plattegrond & Camera
– Accesoires voor de teamcaptains
– Prijs voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking in een gezellig café

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 24,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Haarlem compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!