Waar is de Mol? Stadsspel

Waar is de Mol? Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Sabotage, sluwheid en ludieke spellen…Welkom bij het Waar is de Mol? Spel in Den Bosch!

Dit spannende teambuildingsspel zit vol actieve en ludieke opdrachten waarbij het centrum van Den Bosch op een hele leuke manier ontdekt wordt! Het Waar is de Mol spel is natuurlijk gebaseerd op het bekende tv spel Wie is de Mol? waarbij er in ieder team een MOL zit, die probeert zoveel mogelijk spellen te saboteren zonder ontmaskerd te worden…

In het centrum van Den Haag wordt uw groep ontvangen door onze gezellige begeleider met de introductie van het spel.

Uw groep zal in teams worden opgedeeld, die vandaag tegen elkaar zullen strijden om die fantastische prijs! Maar, het is niet zomaar een paar opdrachten uitvoeren; per team zal er 1 mol aangewezen worden die probeert de opdrachten (onopvallend! ) te laten mislukken.

Vertrouw dus niemand meer tijdens het spannende en leuke Waar is de Mol? Spel in het centrum van Den Bosch!

Na het spel zal onze begeleider jullie meenemen naar een knus café waar de prijsuitreiking gehouden wordt, natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel. Het winnende team wordt bekend gemaakt en de Mollen zullen zich eindelijk laten zien!

Het Waar is de Mol? Spel in Den Bosch is een verrassend en gezellig teambuilding spel in hartje centrum met een  spannende uitkomst! Dit spel is ideaal voor een actief en ludiek bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch!


Dit programma is inclusief

– Waar is de Mol begeleider
– Ludieke opdrachten
– Plattegrond en opdrachtenboekje
– Prijsuitreiking en prijs
– 1 drankje inclusief

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 29,50 p.p. incl. btw
>15 personen 26,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf aansluitend een spannend Moordspeldiner of hilarisch Soap Diner om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Bosch helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!