Paparazzi Tour!

Paparazzi Tour!

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Zin in een echt stapelgek teambuildingsspel met collega’s, vrienden of familie in Den Bosch? Boek dan nu de Paparazzi Tour; een actief stadspel voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Ontdek het prachtige centrum, de mooie gebouwen en vooral de mensen van Den Bosch door de lens van de camera! Jawel! Want jullie kruipen vandaag in de huid van echte paparazzi! Je kent ze wel, die fotografen die er alles aan doen om een mooi, grappig of nog beter: genant kiekje van BNers vast te kunnen leggen.  Alles staat in het teken van die beste en meest unieke foto, want dat betekent:keiharde euro’s!

Een heuse strijd tussen de paparazzi teams  waarbij creativiteit, teambuilding en uitdaging centraal staat! Jullie groep gaat in  teams op pad met een opdrachtenboekje, camera, paparazzi jas en plattegrond op zoek naar die ultieme foto! Zo krijgen jullie de opdracht de Koninklijke Familie bij elkaar te verzamelen en deze voor de jaarlijkse shoot vast te leggen, maar gaan jullie ook op zoek naar de “Botox Babe”van Den Bosch en wordt jullie talent onderworpen aan verschjillende fotografie stijlen!

En dat is nog niet alles! Het leven van een Paparazzi gaat namelijk niet over rozen. Dag en nacht moeten zij paraat staan om die unieke foto te schieten. Tussendoor aan jullie de uitdaging om op zoek te gaan naar onze eigen paparazzo die een heuse scoop in handen heeft! Ofwel een bonus opdracht waar jullie als eerste en enige ter plaatse moeten zijn om een perfecte foto te schieten.. Tijdens de paparazzi tour is het rennen, vliegen en schieten geblazen. Want… Iedereen wil natuurlijk de eerste foto in zijn bezit hebben!

Maar kijk uit voor de andere teams, als jullie zelf op de foto worden gezet, dan verliezen jullie punten…Maar, dat geldt natuurlijk ook voor jullie!  Aan het eind van de tour zijn de camera’s gevuld met de spannende foto’s van look a likes, de duurste auto’s, bijzondere voorbijgangers, BNers en misschien wel het andere team.

Verstoppen in prullenbakken, verschuilen achter bosjes of voordringen om de punten in de wacht te slepen..Dat zijn de ingredienten van de hilarische Paparazzi Tour!

Bedenk samen een goede strategie, wees creatief en wordt een gedreven fotograaf tijdens de Paparazzi Tour in Den Bosch!

Na het spel mogen alle Paparazzi Teams weer rustig bij elkaar komen in hun stamcafé, waar de punten worden opgeteld en het winnende team bekend wordt gemaakt onder het genot van een borrel.

Dit programma is inclusief

– Paparazzi begeleider
– Camera, plattegrond, opdrachtenboekje
– Accesoires voor de teamcaptain
– Bonusopdrachten
– Prijsuitreiking en prijs
– Drankje

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €25,00 p.p. incl. btw
>15 personen €  22,50 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld aanlsuitend een swingende Pub Quiz of muzikale Popquiz in een knus cafe in het centrum van Den Bosch vanaf €27,50 p.p. incl. btw en maak jullie teambuildingsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje helemaal compleet!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!