Stadsspel Maffia Mania

Stadsspel Maffia Mania

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Smokkelen, verstoppen en achtervolgd worden! Ja! Dat hoort allemaal bij het zenuwslopende stadsspel Maffia Mania in Den Bosch! Kruip in de huid van de crimele onderwereld tijdens dit spannende teambuildingsspel en beleef een uitdagend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje!

Bent u een echte Peter R de Vries- type of diep van binnen eerder een slimme topcrimineel? Vandaag staan jullie aan beide kanten! Want, tijdens deze crimi speurtocht worden de rollen halverweg omgedraaid, zodat iedereen even kan voelen hoe het is om op de hielen gezeten te worden. En wie weet? Bent u hier wel heel erg goed in 😉

Het superspannende stadsspel waarbij uw groep in twee delen wordt opgesplitst; een team Politie en een team ‘De Drugsdealers’. Tja, drugsdealen in het centrum van Den Bosch, dat is vast iets wat u niet dagelijks doet! ( toch?? )

Voor het onderwereld team is het de taak om drugslijnen te vormen in het bepaald gebied in het centrum. Het liefst zo veel mogelijk natuurlijk. Deze ‘handel’ moet door het gebied worden getransporteerd, gesmokkeld dus. Maar de politie zit jullie op de hielen! En zij zullen niet rusten voordat zij jullie bende kunnen oprollen…

Lukt het de criminelen om zoveel mogelijk drugs te smokkelen? Of is het politie team te sterk, te slim en gewoon te snel? Bedenk samen met jullie team een goede tactiek en gooi bijvoorbeeld zelfs een teamlid als prooi in gebied en leidt zo de aandacht af!

Door op tactische wijze gebruik te maken van de tussendoor staatjes en ontsnappingsroutes wordt dit gebied omgetoverd tot een heus speelveld inclusief de afleidingsmanoeuvres van winkelend publiek 😉

Na de eerste speelronde is het de beurt aan het andere team om de route af te leggen en de handel veilig te stellen. Revanche dus!

De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het krimi stadsspel: Maffia Mania! in het centrum van Den Bosch. Een wel heel uitdagend vrijgezellenfeest of personeelsuitje, ook voor de bosschenaren 😉

Goed om te weten: De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje uitje met uw collega’s of vrienden in de bajes te belanden!

NB: Het Spel Maffia Mania kan ook op locatie gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit programma is inclusief
– Onderwereldfiguur ( begeleider )
– Accesoires voor de teams
– Spel en materiaal
– Drankje


Tijdsduur
2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10-15 personen: 29,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: 27,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Bosch compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het crimispel Maffia Mania kan ook de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!