Ik Hou van Televisie Spel!

Ik Hou van Televisie Spel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Zeg eens A, Vergeet je Tandenborstel niet én de Honeymoon Quiz! Ja, ja, ze zijn weer allemaal terug in het vrolijke spelprogramma Ik Hou van Televisie! Beleef de afgelopen 20 jaar televisie en geniet van alle nostalgische fragmenten uit van toen maar ook van nu, dus leuk voor jong en oud! Een gezellig bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch!

Wat presenteerde Rolf Wouters nog meer behalve het programma Vergeet je Tandenborstel niet? En kennen jullie alle namen van de sterren van O,o, Cherso nog? En wat was de duurste prijs in het Rad van Fortuin? In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Bedenk een passende teamnaam en yell, dan gaan wij beginnen!

In een gezellige privé zaal van een café in het centrum van Den Bosch wordt jullie groep ontvangen door de Showbizz Host, die het Ik Hou van Televisie Spel zal begeleiden. Voor de teams zijn er natuurlijk leuke accessoires, zodat jullie goed herkenbaar zijn. De quiz is opgebouwd uit verschillende rondes als: de 25 meest herkenbare reclames, de tv van toen en nu, presentator voor 1 dag en het alom bekende boodschappen spel! En? (Her)Kennen jullie ze nog allemaal? Welk team weet het meest van televisie en kent alle sterren op zijn of haar duimpje?

Raad de tv tunes van bekende series en win die punten of prijs een belachelijk product aan als een ware Tell Sell verkoper, dat zijn de ingrediënten van het Ik Hou van Televisie Spel! Beleef een stapelgeke, nostalgische en hilarische middag of avond met een geslaagd personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Den Bosch!

NB. Het Ik Hou van Televisie Spel kan ook als dinerversie worden gespeeld. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit programma is inclusief


– Showbizz Quizmaster
– 2 uur durende Televisie Quiz
– Beamer, scherm en geluid
– Accesoires
– Prijs voor het winnende team
– Locatie in een gezellig café

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 27,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Bosch compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie