Gooische Vrouwen High Tea Spel

Gooische Vrouwen High Tea Spel

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Bosch

Het Gooische Vrouwen High Tea Spel, een hilarisch moordspel gebaseerd op de serie Gooische Vrouwen! Een themaspel met een heerlijke high tea en de leukste rollen, zeker voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen of groepsuitje met vrouwen. ( Mannen mag natuurlijk ook! 😉

Altijd al stiekem een dagje een Gooische Vrouw willen zijn? Dat kan! Kruip in de huid van de bekende Gooische Vrouwen en beleef het nieuwe drama tijdens een heerlijke high tea in Den Bosch! Want waar de dames nu weer in verwikkeld zijn geraakt, is echt een ware soap! Bekijk hier meest hilarische Moordspeldiner gebaseerd op de bekende serie Gooische Vrouwen! De dames zijn namelijk terug, alleen dit keer zijn ze verwikkeld in een nieuw drama.

De Gooische Vrouwen Claire, Willemijn, Cherryl en Anouk zijn namelijk vandaag bij elkaar gekomen, want er is iets vreselijks gebeurd! Er is een moordaanslag gepleegd op Cherryl. Een aanslag inderdaad, ze heeft het wonder boven wonder overleefd! Op onbekende manier is Cherryl in de liftschacht gevallen en in coma geraakt. Gelukkig is zij net ontwaakt, echter blijkt zij aan tijdelijk geheugenverlies te lijden.
Ze heeft geen idee meer wat er is gebeurd en herkent haar eigen man Martin niet eens! En als klap op de vuurpijl blijkt zij ook nog eens in blijde verwachting te zijn! Maar niet van Martin, want die heeft slecht zaad…

Wat een drama! Tijdens deze high tea zijn alle Gooische personages weer terug om het mysterie op te lossen; zo zien wij Tante Cor, Jari, Martin Morero en de slechte Tippi Wan weer voorbij komen. Zoals wij dat gewend zijn, worden de geheimen, stiekeme affaires en afpersingen boven tafel gehaald onder het genot van een luxe high tea.

Kruip tijdens een stapelgek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in een van de ludieke rollen en speel mee met het Gooische Vrouwen High Tea Spel in Den Bosch!

Om Cherryl bij te staan is zelfs Dokter Rossi opgetrommeld om de middag te begeleiden en ervoor te zorgen dat de waarheid boven tafel komt. Want, niet alleen de dader van de moordaanslag op Cherryl moet gevonden worden; de hamvraag is natuurlijk: Wie is de vader van het ongeboren kind van Cherryl? In de rondes wordt steeds duidelijker dat iedereen wel iets op zijn of haar kerfstok heeft, maar wie koestert er zoveel wrok tegen Cherryl dat deze in staat is tot moord…

Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen in het stapelgekke Gooische Vrouwen High Tea Spel in Den Bosch!

Dit programma is inclusief

– Luxe high tea
– Verschillende soorten thee
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €49,50 p.p. incl. btw
> 45,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een teambuildingsspeurtocht Waar is de Mol? Stadsspel of Crimi Speurtocht Maffia Mania vanaf €24,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenfeest, personeelsuitje of groepsuitje in Den Bosch helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!