Workshop Rappen

Workshop Rappen

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Leren Rappen zoals Lange Frans of Brainpower? Boek dan de Workshop Rappen met jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam en maak een eigen rap! Deze muzikale workshop van de Workshop Rappen garandeert een supercool teambuildingsuitje in Amsterdam!

Ontdek jullie echte rap talent tijdens deze Workshop met Swag! Tijdens deze vrolijke middag zullen jullie zelf de beat gaan voelen en een echte eigen rap gaan zingen en maken. En dat doen jullie niet alleen, maar samen met Rap artist MC Goldteeth die deze vrolijke workshop zal begeleiden.

Wat hoort er eigenlijk allemaal bij Rap? Waar kan het allemaal over gaan? En wat is cool en dope en wat absoluut niet? Allereerst geeft MC Goldteeth jullie een uitleg over de geschiedenis van Rap en de beat die erbij hoort. Na deze introductie is het natuurlijk tijd om eerst de rap te gaan schrijven. Samen met jullie team bedenken jullie een geschikt onderwerp. Dit kan de vrijgezel in kwestie zijn, de directeur, die ene persoon die afscheid neemt, de jarige, wat jullie willen! Voor bedrijven is het natuurlijk helemaal mooi om een bepaalde boodschap die het bedrijf meegeeft te gebruiken.

Uiteindelijk gaat het om jullie creativiteit en samenwerking. Een rap moet rijmen, dat is duidelijk! Als de teksten compleet zijn, zal MC Goldteeth een aantal stemoefeningen doen en jullie alle fijne kneepjes van het vak leren 😉 Er moet natuurlijk wel geflowd worden op de beat, stilstaan is er niet bij. Voel die muziek!

Aan het einde van de workshop krijgen jullie natuurlijk de tekst mee en het cdtje met de beat, zodat jullie thuis verder kunnen rappen of misschien zelf kunnen gaan battle en!

De Workshop Rappen met MC Goldteeth is een muzikale, supercoole teambuildings workshop voor een geslaagd vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje in Amsterdam!

NB. Graag de rap opnemen? Dat kan! Tegen een meerprijs van 7,50 p.p. incl. btw wordt de rap opgenomen en krijgen jullie de cd met jullie eigen rap mee!

Dit programma is inclusief

– MC Goldteeth
– Stemoefeningen
– Accesoires en materiaal
– CD met beat

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 25,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 23,50 p.p. incl. btw

optioneel Meer muzikaal entertainment? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend de Karaoke Diner Party a € 55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

kan ook in de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!