Workshop Cursus Plat Amsterdams

Workshop Cursus Plat Amsterdams

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Beleef de Amsterdamse gezelligheid tijdens de leukste workshop die ons Mokum rijk is! De workshop cursus Plat Amsterdams! Een hilarische teambuildingsactiviteit voor een uniek personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam!

Tijdens deze Amsterdamse inburgeringscursus leert u te praten, te zingen en te borrelen als een echte Amsterdammer! Sjaan zal uw groep op z’n Amsterdams ontvangen in haar eigen stamcafe, waar ze al jaren achter de bar staat! Onder het genot van een lekker borreltje en gezellige muziek vertelt Sjaan wat er vandaag op het programma staat. Wat weet u eigenlijk allemaal van Mokum? En waar komt de naam Mokum toch vandaan?

Tijd om uw kennis te testen met de Amsterdamse Quiz! Wat is een pikketanussie en welk geheim had Johnny Jordaan? Na de quiz zal Sjaan de Amsterdamse gezegdes en uitspraken met u onder de loep nemen! Heeft u wel eens “onder de klok” gelopen? Of bent u wel eens “in de Aap gelogeerd”?

En…hoe spreek je dat nou uit op z’n Amsterdams? Sjaan leert het u allemaal! De aaahh, de euhhh en de ess komen natuurlijk allemaal aan bod! Men zegt oefening baart kunst! Nadat iedereen de dubbele L onder de knie heeft en de Amsterdamse uitspraken begrijpt, speelt Sjaan met u het rollenspel om de Amsterdamse Taal in praktijk uit te voeren!

Ideaal voor een geslaagd teambuildingsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!
Wordt een echte Amsterdammer tijdens de workshop vol Mokumse gezelligheid; dat is Amsterdam op z’n best tijdens deze Workshop Cursus Plat Amsterdams!


Dit programma is inclusief

– Sjaan uit de Jordaan
– Injburgeringscursus
– Amsterdamse Quiz
– Rollenspel
– Kleding en accesoires
– Locatie in een knus cafe
– Prijsuitreiking en prijs

Tijdsduur 1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs € 25,00 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld vooraf de Rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan” a € 22,50 p.p. incl. btw of aansluitend een Ik Hou van Holland Dinerspel a € 52,50 p.p. incl. btw om uw teambuildingsdag in Amsterdam compleet te maken!
Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie