Vrijgezellenpakket Vrouwen

Vrijgezellenpakket Vrouwen

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Speciaal voor de dames, een vrijgezellenpakket voor vrouwen: het spannende en sexy Women Only Vrijgezellenpakket in Amsterdam!

Een uitdagend vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam waar je zeker rode oortjes van zult krijgen! Dit sexy Women Only Vrijgezellenpakket staat namelijk geheel in het teken van vrouwen!

Om meteen in de sfeer van de Warme Wallen te komen, wordt jullie groep ontvangen in de studio voor de Fotoshoot Girls Wanna Have Fun! Altijd al willen weten hoe het voelt om als dame van lichte zeden achter het raam te zitten? Dit wordt lachen, gieren, brullen, want jullie mogen 1 uur lang in alle soorten poses op de foto achter een heus rood raam! Natuurlijk hebben wij overal aan gedacht; sexy outfits, pruiken en gekke accesoires! De foto’s krijgen jullie na de shoot mee op een cd, zodat deze vrijgezellendag nog lang niet vergeten zal worden…

Na de fotoshoot achter het raam wordt het alleen nog maar spannender! Jullie gaan namelijk op stap met een echte gigolo door de Rosse Buurt van Amsterdam! Haak in bij deze sexy vent en vraag hem het hemd van t lijf! Tijdens deze 1,5 uur durende tour komen jullie alles te weten over de Wallen, de Erotische shops en natuurlijk het leven van deze gigolo. Grijp deze Gigolo dus bij de arm en laat hem vooral niet los! Uiteraard maken jullie tussendoor een stop in een gezellig Amsterdams cafe om even op adem te komen 😉

Zodra de rode blossen zijn weggetrokken, staat de volgende verrassing alweer voor de deur, want onze Gigolo is nog niet klaar met jullie! Hij zal de middag afsluiten met een spannende Strip Act! Deze show is een perfecte afsluiting van een Women Only dag in Amsterdam met vriendinnen!

Boek het meest spannende, erotische en sexy vrijgezellenuitje voor vrouwen in Amsterdam en beleef een dag om nooit meer te vergeten met het Women Only Vrijgezellenpakket!

Dit programma is inclusief

– Fotoshoot 1 uur lang
– Locatie
– Foto’s, kleding en accesoires
– Wallen tour met Gigolo
– 1,5 uur durende tour
– Strip Act
– Borreltje in Cafe


Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Fotocamera, plattegrond en opdrachtenboekje
– Accesoires voor de teamcaptains
– Prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 26,50 p.p. incl. btw
>15 personen 24,00 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld aansluitend een Ik Hou van Holland Dinerspel, Moorddinerspel of Waar is de Mol Dinerspel om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teambuildingsdag in Den Bosch compleet te maken! Vanaf 55,00 p.p. incl. btw!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie