Vrijgezellenpakket Vrouwen

Vrijgezellenpakket Vrouwen

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Het Vrijgezellenpakket Vrouwen! Een compleet vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amsterdam met een sexy fotoshoot achter het raam, een gigolo, wallen tour én een strip act! Wat willen jullie nog meer?

Van dit pittige vrijgezellenfeest krijgen jullie zeker rode oortjes, want het wordt zeker een dag om nooit meer te vergeten! Allereerst worden jullie hartelijk ontvangen in onze fotostudio, midden op de Wallen. Want, er staat een echte sexy fotoshoot voor jullie op het programma! Vandaag staat natuurlijk geheel in het teken van vrouwen, daarom beginnen jullie met de fotoshoot Girls Wanna Have Fun! Een heuse fotoshoot achter een rood raam… Poseer alleen of samen met je vriendinnen achter het rode raam en leef je helemaal uit! ( of juist in…) De fotoshoot duurt 1 uur, dus tijd genoeg om de leukste, beste en meest sexy kiekjes te maken.  Natuurlijk hebben wij voor alles gezorgd; sexy outfits, pruiken en gekke accessoires! Poseer, lach en gier achter het raam in de sexy poses! De foto’s krijgen jullie na de shoot mee op een cd.

Al rode oortjes? Nee, nog niet? Wacht maar! Want het volgende onderdeel van het Vrijgezellenpakket Vrouwen laat jullie zeker blozen…Na de shoot gaan jullie op stap met een echte gigolo over de Amsterdamse Wallen! Tijdens deze 1,5 uur durende tour komen jullie alles te weten over de Rosse Buurt, de Erotische shops en natuurlijk het leven van deze gigolo. Haak dus in bij de sexy Gigolo en laat hem vooral niet los! En, deze sexy vent heeft voor de vrijgezel behoorlijk wat spannende opdrachten meegenomen…

Uiteraard eindigen wij de rondleiding in gezellig Amsterdams cafe om even op adem te komen 😉 Maar, niet voor lang! Want er staat jullie nog veel meer te wachten!  De Gigolo neemt op een hele bijzondere manier afscheid van jullie door middel van een heuse Strip Act!

Deze show is een perfecte afsluiting van een geslaagd, erotisch en sexy vrijgezellenfeest met vriendinnen in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Fotoshoot 1 uur lang
– Locatie
– Foto’s, kleding en accesoires
– Wallen tour met Gigolo
– 1,5 uur durende tour
– Strip Act
– Borreltje in Cafe

Tijdsduur
3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs 75,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Het vrijgezellenuitje in Amsterdam spannend en hilarisch afsluiten? Boek dan het Erotische Tupperware party Dinner! Een spannend 3-gangen diner met de meest sexy toys a 55,00 p.p. incl. btw

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!