Vrijgezellenpakket Mannen

Vrijgezellenpakket Mannen

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Ben jij degene die een compleet vrijgezellenfeest in Amsterdam moet regelen? En wil je borrelen, varen, gek doen op de Wallen en de vrijgezel verassen met een dag in Amsterdam om nooit meer te vergeten? ( of juist wel…! ) Boek dan het Vrijgezellen Pakket in Amsterdam!

Jullie groep wordt ontvangen aan boord door de schipper van onze gezellige borrelboot voor een 1,5 uur durende vaart door de Amsterdamse grachten en de Wallen. Aan boord worden er onbeperkt drankjes geschonken, dus geniet van een lekkere borrel  en dobber mee!

Na de vaart worden jullie afgezet bij de steiger. Hier wacht de vrijgezel een spannende verrassing! Ja, ja, Meesteres Lola wacht jullie  namelijk op om de vrijgezel eens goed onder handen te nemen…

Met haar zweep leidt zij jullie rond door over de Wallen, maar het blijft niet bij een rondleiding! Nee, omdat Meesteres Lola wel wat gewend is van haar klanten, geeft zij de vrijgezel verschillende opdrachten die hij naar behoren moet uitvoeren. Doet hij dat niet? Dan schroomt Lola niet om haar zweep goed te gebruiken…

Rode oortjes gekregen? Mooi, want wij maken tussendoor een stop in Lola’s stamkroeg. Hopelijk hebben jullie nog niet genoeg gehad; het wordt alleen maar spannender!

Lola zet jullie groep af bij de sexy Lapdance Bar, bij het smalste steegje van de Wallen. Hier worden jullie ontvangen met een shotje en de vrijgezel kan helemaal los gaan, want deze krijgt een super sexy Lapdance!

Het leukste vrijgezellenfeestje in Amsterdam met je vrienden boek je met het Vrijgezellen Pakket Mannen!

Dit programma is inclusief

– Amsterdamse Borrelboot
– Onbeperkt Hollandse bar aan boord ( bier, wijn, fris )
– Rondleiding Meesteres Lola
– Opdrachten voor de vrijgezel
– Entree Lapdance Bar
– Lapdance voor de vrijgezel
– Shotje

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur
4 uur

Prijs 75,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig  Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!