Vintage Workshop

Vintage Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Bekijk hier het leukste groepsuitje voor vrouwen in Amsterdam: de Vintage Workshop, een creatieve, gezellige en vooral superhippe workshop voor een geslaagd vrijgezellenuitje met vriendinnen of teamuitje met vrouwen in Amsterdam!

Maak je kleding weer helemaal hip en pimp je outfit met de leukste knip technieken en applicaties. Jullie groep wordt ontvangen door onze Vintage begeleider die vandaag alles zal uitleggen over Vintage. Wat is hot and what is not? Waar komt Vintage vandaan en is dat altijd iets ouds of tweedehands?

Jullie worden verzocht allemaal een oud Mannen Tshirt mee te nemen om deze vandaag te pimpen. Want tijdens deze modebewuste workshop maken wij van iets ouds, iets heel anders, nieuws en hips natuurlijk! Want ja, Vintage is helemaal Hot and happening..

Samen met onze begeleiding gaan jullie eerst je eigen stijl bepalen door middel van het maken van een Moodbord. Knip en plak en vind jouw eigen stijl! Aan de hand van jullie moodbord kunnen jullie met het eigen meegebrachte Tshirt aan de slag. Met knoop en kniptechnieken, maak je van dit oude shirt een cool truitje die je ook nog kunt stylen met diverse applicaties of stukken stof.

Herontdek je oude kleding en laat je creatieve geest het werk doen! Dat stomme shirt dat alleen maar in de kast hangt en nooit draagt, wordt vandaag een fantastisch nieuw kledingstuk!

Natuurlijk geeft de Vintage expert jullie nog een aantal leuke tips & tricks over de mode van toen en nu…

Herontdek je kledingkast en krijg de leukste nieuwe inzichten tijdens de unieke Vintage Workshop in Amsterdam!

NB. Iedereen neemt 1 eigen T-shirt mee!

Liever iets anders pimpen? Wij hebben ook wollen mutsjes om te pimpen of neem je vestje, truitje of ander gek kledingstuk mee en maak er iets moois van tijdens de workshop!

De Vintage Workshop is een superleuke teambuildingsactiviteit voor een teamuitje of vrijgezellenuitje met vrouwen!

Dit programma is inclusief

– 2 uur durende workshop
– 1 drankje inclusief
– Applicaties, stof, naaigerei
– Vintage Expert
– Locatie

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek aansluitend bijvoorbeeld het geszellige Ik Hou van Televisie Dinerspel of Popquiz a Gogo Diner a €55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenfeest of teamuitje helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!