The Hangover Stadsspel!

The Hangover Stadsspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Boek de meest hilarische teambuildingsactiviteit van Amsterdam; het Hangover Stadsspel! Dit unieke stadsspel is ideaal voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje en natuurlijk vrijgezellenfeest!

Een of twee paracetamolletjes helpen helaas niet. Want dit is een kater zoals nooit tevoren. Hoe je er aan komt? Je hebt geen idee. Maar aan de kamer te zien, was het een leuk feestje. Maar, wat hoor je daar? Is dat baby gehuil? Waar komt dat vandaan? En waarom ligt er een losse tand op de grond? Teveel vragen voor één persoon. Als je je vrienden daarom wilt wakker maken, merken jullie dat er een wolfpacker mist. Gisteravond was leuk, maar nu begint het pas echt..
Dat het een leuk feestje met vreemde acties is geweest, is wel duidelijk. Maar wát is er precies met wíe gebeurd? Dat is aan jullie om uit te zoeken!

Onze begeleider verdeelt jullie in teams en gewapend met een camera en een plattegrond ( en natuurlijk een hangover 😉 op gaan jullie op pad! Want, tijdens dit stadsspel dienen jullie een zo goed mogelijke reconstructie van de vorige avond te maken. En dat is zeker niet makkelijk! Teambuilding alom, maar er zal zeker veel gelachen worden!

Als jullie alles precies zo doen zoals gisteravond, dan moeten jullie uiteindelijk wel weer kunnen herinneren waar jullie vriend is achter gebleven, toch? Althans, jullie hopen maar!

Wees creatief, zoek mee en maak de puzzel compleet die tot jullie verloren vriend zal leiden!
Aan het einde van de speurtocht wacht er nog een drankje op jullie, maar of jullie na deze avond ooit nog zullen drinken is nog maar de vraag…Boek het Hangover Stadsspel als een stapelgekke teambuildingsactiviteit tijdens een groepsuitje met familie, vrijgezellenfeest met vrienden of een personeelsuitje met de collega’s!

De foto’s krijgen jullie natuurlijk achteraf toegestuurd en zullen goed zijn voor menig feest 😉

Boek het Hangover Stadsspel in Amsterdam en beleef een unieke dag!

Dit programma is inclusief

– Spelbegeleider
– Camera, opdrachtenboekje
– Accesoires
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

tijdsduur 2,5 uur
min. aantal personen 10 personen

Prijs

10-15 personen: 27,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 25,00 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend het gezellige Ik Hou van Televisie Dinerspel of een Moordspeldiner vanaf € 55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Haag compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie