Stadsspel: Mokum Maffia

Stadsspel: Mokum Maffia

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Kruip in de huid van de Amsterdamse penoze en politie met de krimi speurtocht: Mokum Maffia; een superspannend teambuildingsspel in het centrum van Amsterdam! Dit stadsspel  speelt zich natuurlijk af in het beste Amsterdamse decor; de Rosse Buurt en is gebaseerd op het ouderwetse smokkelaartje. Ideaal voor een uitdagend bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in ons Mokum!

Voelen jullie je helemaal thuis in het politie opsporingsteam of zijn jullie diep van binnen hele foute topcriminelen? En jullie collega’s of vrienden dan?

De gelegenheid maakt de smokkelaar, zo zult u ondervinden tijdens het stadsspel: Mokum Maffia!

De stads wordt geteisterd door een mysterieuze drugsbende die proberen een zware transport aan te leggen. Gelukkig is de Amsterdamse politie geen groentje in dit verhaal en zit de bende op de hielen. Jullie groep wordt in 2 teams verdeeld; the Good and the Bad dus! Voor de smokkelaars is het  zaak zo veel mogelijk drugslijnen te vormen en deze ‘handel’ door het Wallengebied te transporteren zonder gesnapt te worden door het andere team; de politie dus…

Beide teams moeten met elkaar een tactiek bedenken om het andere team te slim af te zijn. Teambuilding dus! Door op tactische wijze gebruik te maken van de vele steegjes en ontsnappingsroutes wordt gebied ‘1012’ getransformeerd tot een afwisselend speelveld, met als extra hindernis de dames achter de ramen; een wel hele moeilijke afleidingsmanouvre!

Na de eerste speelronde

Bepaal een goede strategie, scheur door de kleine straatjes en steegjes van de Wallen en beleef een spannende, actieve dag midden in de Rosse Buurt!

De teams wisselen na een korte pauze in een café dat bekend staat om zijn criminele clientèle van rol, na twee uur wordt de balans opgemaakt en een toepasselijke prijs uitgereikt.

NB: De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje Amsterdam echt in de petoet (bajes) te belanden!

Beleef een unieke teambuildingsdag op de Wallen tijdens uw personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam met het spel Mokum Maffia!

NB: Het Mokum Maffia Spel is tevens in het gezellige Vondelpark te boeken! Combineer dit uitje bijvoorbeeld met een gezellige picknick!

Het Spel Mokum Maffia kan zowel in de Amsterdamse Jordaan als in het oude centrum gespeeld worden. Aan jullie de keus!

Dit programma is inclusief
– Onderwereldfiguur ( begeleider )
– Accesoires voor de teams
– Spel en materiaal
– Drankje

Tijdsduur
2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p. 27,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een spannend Moorddinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het Stadsspel Mokum Maffia of Maffia Mania is in de volgende steden te boeken:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie