Waterfietsen Speurtocht!

Waterfietsen Speurtocht!

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Boek de Waterfiets Speurtocht door de Amsterdamse grachten en ontdek Amsterdam vanaf de ( Water ) Fiets! Makkelijk? Zeker niet! Want op deze waterfietsen is het af en toe nog hard werken…

Wij hebben een heuse Amsterdamse Waterfiets Speurtocht voor jullie groep ontwikkeld! Onze begeleiders, geheel in stijl verkleed als matrozen, sturen de teams op pad met een plattegrond en een opdrachtenboekje.

In teams van 4 personen gaan  jullie de strijd tegen elkaar aan op de Amsterdamse wateren en dat alles voor een geweldige prijs! Deze speurtocht staat in het teken van snelheid, creativiteit, teambuilding en vooral gezelligheid!

Aan het eind van de battle worden de boekjes ingeleverd en zullen de begeleiders onder het genot van een drankje in een typisch Jordanees cafe het winnende team bekend maken!

Boek de Waterfiets Speurtocht voor een spetterende dag op het Amsterdamse Water!

Dit programma is inclusief

– Waterfietsen ( maximaal 4 personen )
– Begeleider
– 2 uur durende Speurtocht te water
– Opdrachten en plattegrond
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2,5 uur

prijs p.p. € 37,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!