Gooische Vrouwen High Tea!

Gooische Vrouwen High Tea!

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Bekijk hier meest hilarische themaspel van Amsterdam, de Gooische Vrouwen High Tea, gebaseerd op de bekende serie Gooische Vrouwen!

Jawel, de dames zijn terug! En niet alleen de 4 gooische vrouwen, ook de andere ludieke en intrigerende personages zijn er gelukkig weer! Martin, Jari, Tippi Wan en zelfs Tante Cor mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens deze spannende high tea.Want, deze ontmoeting vandaag is niet voor niks…Na al het drama, zijn ze nu weer verwikkeld in het grootste mysterie allertijden!

Er is namelijk een ware Moordaanslag gepleegd op Cherryl…Zij is in de liftschacht gevallen en vervolgens in een coma geraakt. Wonder boven wonder heeft zij de val overleefd en is zij uit haar coma ontwaakt. Maar de vraag is natuurlijk:  Wat is er gebeurd? Cherryl heeft geen idee, want zij lijdt aan tijdelijk geheugenverlies ten gevolge van de heftige val. Zij kan zich helemaal niets meer herinneren en herkent haar eigen man Martin niet eens!

Wat een soap he? En als je denkt dit is al erg genoeg, dan blijkt het nog veel erger te kunnen! Naast haar geheugenverlies en de aanslag op haar leven, blijkt Cherryl ook nog eens in blijde verwachting te zijn! Niet van Martin natuurlijk. het is algemeen bekend dat hij slecht zaad heeft. Maar van wie is het kind dan? Had zij een affaire gehad?

Vandaag is iedereen bij elkaar gekomen om dit mysterie op te lossen en de waarheid boven tafel te krijgen. Uiteraard wordt het spel begeleidt door de onmisbare Dokter Rossi, die onder het genot van een heerlijke high tea de onderste steen boven wil krijgen.

Kruip in de huid van een van deze onstuimige personages en speel mee met dit theaterspel in hartje Amsterdam!

Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen tijdens de stapelgekke Gooische Vrouwen High Tea!

Een thema spel met de mafste rollen en een wel hele vreemde uitkomst! Ideaal voor een bijzonder teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of  vrijgezellenfeest in Amsterdam.

NB. Het Gooische Vrouwen Spel kan ook tijdens een heerlijke 3-gangen diner worden gespeeld! Prijs 57,50 p.p. incl. btw

Dit programma is inclusief

– High Tea
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €49,50 p.p. incl. btw
>15 personen €  45,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Craxy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

De Gooische Vrouwen High Tea is in de volgende steden te boeken:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie