Funny Fietstour Amsterdam

Funny Fietstour Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Amsterdam

Ontdek Amsterdam op de fiets samen met een van onze gezellige gidsen! Tijdens de Funny Fietstour Amsterdam ziet u de stad op de leukste manier; op een oude fiets!

Wij starten in het centrum van Amsterdam; het oudste gedeelte van de stad. Vanaf hier doen wij de verborgen plekjes van het oude Mokum aan, fietsen wij door de Jordaan en het Vondelpark en spotten we bners op de PC Hooftstraat! Tussendoor vertelt onze gids u alle mooie verhalen, leuke anekdotes en de beste weetjes! Wij houden van het O,ja-weer-wat-geleerd-gehalte; kom dus te weten waar “in de aap gelogeerd vandaan komt” en wat een “pikketanissie” is!

Tussendoor maken wij uiteraard een stop voor een gezellige borrel. Fiets mee met de leukste tour van Amsterdam van Funny City Guides; de Funny Fietstour!

Dit programma is inclusief

– Amsterdamse Fiets
– Amsterdamse gids
– 2,5 uur durende tour

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs 24,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Amsterdamse Borrelboot of een gezellige Warme Wallen Tour om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!