Workshop Cursus Plat Rotterdams

Workshop Cursus Plat Rotterdams

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Leer Plat Rotterdams praten tijdens onze hilarische Workshop Plat Rotterdams met Sylvia! Een hilarische teambuildingsdag voor een stapelgek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Rotterdam. Jullie kennen Sylvia toch wel? Die gezellige Rotterdamse dame in hart en nieren met veel glitter, tijger en bling bling; vandaag jullie nieuwe beste vriendin!

Vandaag is het de bedoeling dat Sylvia jullie klaar zal stomen om met zo’n geweldig accent te praten als haar vrienden Herman de Blijker en de duistere Jules Deelder. In een typische stamkroeg in het centrum ontvangt Syl jullie aan haar toog met de gouwe ouwe muziek van de leukste liedjes van Rotterdam. Dus zing maar lekker mee en kom meteen in de Rotterdamse sferen!

Terwijl jullie arm in arm met elkaar meeswingen, deelt Sylvia de boekjes Cursus Plat Rotterdams uit. Tijdens de stem en uitspraak oefeningen leren jullie de bekende “oh” van klotzak uit te spreken en je aaige stijl te leren met veel loopte die en hebbie! Ons wijffie Sylvia leert jullie niet alleen de accenten, maar laat jullie ook kennis maken met de Rotterdamse levenstijl. Als iedereen de klanken onder de knie heeft, wordt de kennis in praktijk gebracht en mogen jullie de sterren van de hemel spelen tijdens de hilarische rollenspellen!

De Workshop Cursus Plat Rotterdams met de stapelgekke Sylvia is een ideale workshop voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest om niet snel meer te vergeten!


Dit programma is inclusief

– Plat Rotterdamse Sylvia
– Cursus Plat Rotterdams
– Rollenspel
– Accesoires
– Gezellig Cafe
– Prijs voor de winnaar

Tijdsduur 1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
>15 personen 24,50 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld ook een Crazy 88 City Game of Waar is de Mol? Spel en een Ik Hou van Holland Dinerspel om uw teambuildingsdag in Rotterdam compleet te maken! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!
Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie