Wie is Rat? Stadsspel

Wie is Rat? Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Bekijk hier het Wie is de Rat? Uitje in Rotterdam!

Sabotage,mollenstreken, spannende opdrachten en onberekenbare personen…Dat is de inhoud van het Wie is de Rat? Spel in Rotterdam! Een bijzonder uitdagende teambuildingsdag voor een actief vrijgezellenfeest of personeelsuitje in het centrum van Rotterdam! Het Wie is de Rat? Stadsspel is natuurlijk gebaseerd op het bekende tv programma, dat al seizoenen lang succesvol is. Het Wie is de Rat spel moet je gewoon een keertje gedaan hebben en is nu speciaal voor de stad Rotterdam ontwikkeld.

Deze speurtocht laat jullie de stad ontdekken op een hele andere manier, namelijk door middel van verschillende opdrachten, spellen en raadsels. Makkelijk? Zeker niet! Want in ieder team zit een mol verborgen die de taak heeft zoveel mogelijk spellen te saboteren. Dit moet natuurlijk wel onopvallend gebeuren, want de mol wil niet ontmaskerd worden! Zo vertrouwen jullie helemaal niemand meer, want stuurde die collega de groep nou expres de verkeerde kant op? En waarom geeft je vriendin het verkeerde antwoord op de vraag? En he?, waar zijn alle antwoorden gebleven die wij net hebben opgeschreven? Ja, wie saboteert er nu en wie is misschien gewoon een beetje klunzig? Kom erachter en speel het Wie is de Rat? Stadsspel in Rotterdam!

Na het spel zal onze begeleider jullie meenemen naar een knus en gezellig café waar de prijsuitreiking gehouden wordt, natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel. Het winnende team wordt bekend gemaakt en de ratten zullen zich eindelijk laten zien!

Het Wie is de Rat? Spel is een verrassend en gezellig teambuilding spel in hartje centrum met een spannende uitkomst! Dit spel is ideaal voor een actief en ludiek bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam!


Dit programma is inclusief

– Wie is de Rat? begeleider
– Ludieke opdrachten
– Plattegrond en opdrachtenboekje
– Prijsuitreiking en prijs
– 1 drankje inclusief

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 24,50 p.p. incl. btw
>15 personen 22,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf aansluitend een spannend Moordspeldiner of hilarisch Soap Diner om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Rotterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie