The Hangover Stadsspel!

The Hangover Stadsspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Bekijk hier the Hangover Stadsspel in Rotterdam! Ideaal voor een stapelgek groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in het centrum van Rotterdam!

Kennen jullie dat verhaal van die 4 vrienden die een te gekke vrijgezellenavond hadden in Rotterdam? Nee? Nou, zij zelf ook niet meer! En dat is precies waar deze hilarische teambuildingsactiviteit over gaat…De vrienden hebben ongetwijfeld een superavond gehad maar kunnen zich er echt helemaal niks meer van herinneren!

En dat is toch zonde. Aan jullie kleren te zien en aan jullie hoofdpijn te voelen, was het een zeer geslaagde avond en zouden jullie bijna positief over het huwelijk denken! Want dat was natuurlijk de reden voor dit gezellige feestje. Wolfpacker nummer 4 gaat natuurlijk trouwen! Maar waar is hij eigenlijk?

Ligt niet in het bad of ónder zijn bed. Hij is zelfs niet bij die sexy buurvrouw van 2 hoog! Hij is verdwenen! En dat nu de bruiloft zo dichtbij komt! Jullie besluiten het enige logische te doen, aangifte doen bij de politie! Maar die hebben geen tijd, die zijn jullie wel zat na gisteravond. Ze zijn jullie liever kwijt dan rijk. Dus gewapend met een camera, enkele opdrachten, een plattegrond en een baby (??!) worden jullie weer op straat gegooid.

Aan jullie zelf de taak om jullie verloren vriend te vinden. Als jullie een zo goed en duidelijk mogelijke reconstructie van gisteravond kunnen maken, dan komen jullie uiteindelijk vanzelf bij jullie goede oude vriend terecht! Dat helpen wij jullie tenminste hopen.
Om niet direct alles weer te vergeten, dienen jullie van alles een foto te maken. En zal dit hopelijk niet nog een keer gebeuren. Of toch wel..?

Boek het Hangover Stadsspel in Amsterdam en beleef een unieke dag!

Dit programma is inclusief

– Spelbegeleider
– Camera, opdrachtenboekje
– Accesoires
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

tijdsduur 2,5 uur
min. aantal personen 10 personen

Prijs

10-15 personen: 27,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 25,00 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend het gezellige Ik Hou van Televisie Dinerspel of een Moordspeldiner vanaf € 55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Haag compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie