Rondleiding Rotterdam: Op stap met Plat Rotterdamse Annie

Rondleiding Rotterdam: Op stap met Plat Rotterdamse Annie

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Op zoek naar een ludieke wandeling met een Ras Rotterdammer? Wandel dan mee aan de arm van onze plat Rotterdamse Annie door de binnenstad van het mooie Rotterdam! Zeker een uniek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest om niet snel te vergeten!

Annie, je kent haar wel, houdt van heel veel bling bling, tijgerkleding en glitter! Ze is natuurlijk ook te herkennen aan haar lekkere Rottudahmse accent en zal jullie vandaag alles over haar buurtje vertellen, de leukste uitspraken leren en natuurlijk de mooiste plekjes van het centrum laten zien. Een kleine spoedcursus plat Rotterdams mag dan ook niet ontbreken…

Zo wandelen jullie langs de bekende kubuswoningen, de oude haven en natuurlijk het stadhuis! Tussendoor nemen jullie het er lekker van, want brengt Annie jullie naar haar gezellige stamkroeg voor een drankje.

Wandel mee met de rondleiding “op stap met de Plat Rotterdamse Annie en maak de blits in Rotterdam! Gegarandeerd gezellig!

NB. Annie zet jullie graag af bij een van haar stamkroegen of cafe’s!

Dit programma is inclusief


– Gids als typetje Rotterdamse Annie
– 2 uur durende tour

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 22,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 19,50 p.p. incl. btw

optioneel Uw uitje geheel in stijl afmaken? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend het stapelgekke Gooische Vrouwen Diner of Dames en Heren in de Dop Diner vanaf €55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Rotterdamdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!