Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Er is iemand omgelegd… iemand in hogere kringen! Een moord die de heel Nederland zal schokken!
Heb je toevallig ook naar Hollands Next Topmodel gekeken? En vond jij ook dat Misha moest winnen ? En kon jij het ook niet geloven dat Laura uiteindelijk toch de winnares werd ? Dan ben Jíj ook één van onze verdachten want Misha is namelijk degene die is vermoord !Een moord op onze eigen Holland’s Next Topmodel!

Speel mee met dit leuke en ludieke Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Nietsvermoedend zal de groep in het restaurant in het centrum van Rotterdam aankomen, totdat zij het schokkende nieuws te horen krijgen. De bijna winnares Misha is zojuist vermoord!
Tijdens jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje vol spanning, gezelligheid en sensatie zijn jullie zowel verdachten als rechercheurs!

Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de finale op SBS6! Het moest Misha zijn; zij had immers al 63 % van de stemmen tijdens de tussenstand! Maar, het noodlot heeft toegeslagen…In de laatste 10 minuten van de uitzending wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

Inspecteur Janssen is gelijk aanwezig op het plaats delict en wil kosten wat het kost deze zaak oplossen. In julllie groep zitten een aantal personen die zich wel heel verdacht gedragen en waarschijnlijk ook wel iets op hun kerfstok hebben !

Help Janssen mee om de dader te ontmaskeren en Misha de wreken. Speur, lach, eet, borrel en geniet mee tijdens het spannende en hilarische Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel!

NB. Het Moordspel: de Moord op Hollands Next Topmodel kan ook op locatie gedaan worden. Vraag naar de mogelijkheden.


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 55,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 52,50 p.p. incl. btw

optioneel Wilt u uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje helemaal in spannende stijl beginnen? Boek dan het Waar is de Mol? Stadsspel! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie