Crazy 88 City Game!

Crazy 88 City Game!

Culinair groepsuitje

Uitjes Rotterdam

Op zoek naar een ludiek en zomers personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Rotterdam? Speel mee met het stapelgekke Crazy 88 City Game! Dit hilarische stadsspel zit vol teambuilding, stapelgekke opdrachten en je komt ook nog eens op de leukste plekjes van de stad!

In teams nemen jullie het vandaag tegen elkaar op tijdens een heuse battle in het centrum van Rotterdam. Onze host, zal de teams op pad sturen met een plattegrondje van de stad, een opdrachtenboekje en een camera! Ja, ja, alle opdrachten die uitgevoerd worden moeten namelijk per camera worden vastgelegd! (Bewijsmateriaal !)

Dit zijn natuurlijk niet de makkelijkste opdrachten! Denk aan “Verkoop 3 kroppen sla met winst”, “Verdien geld als straatartiest op de Dam” of “Dans de Ultimate Dance Battle samen met Gemma Glitter” !

Om even bij te komen, houden wij een pauze in een gezellig café midden in ‘t centrum. Welk team voert het best en de meeste opdrachten uit? Welk team is het meest creatief? En welk team heeft de leukste filmpjes?

Daar komen wij achter tijdens de prijsuitreiking, waar onder het genot van een borrel het winnende team bekend gemaakt zal worden! De Crazy 88 City Game in Rotterdam is het ideale spel voor een hilarisch personeelsuitje, vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje in Rotterdam vol teambuilding, gezelligheid en niet te vergeten leuke foto’s en filmpjes!

De foto’s en filmpjes kunt u achteraf downloaden op onze site om deze dag in Rotterdam nooit meer te vergeten!

Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Fotocamera, plattegrond en opdrachtenboekje
– Accesoires voor de teamcaptains
– Prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 26,50 p.p. incl. btw
>15 personen 24,00 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld aansluitend een Ik Hou van Holland Dinerspel, Moorddinerspel of Waar is de Mol Dinerspel om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teambuildingsdag in Rotterdam compleet te maken! Vanaf 55,00 p.p. incl. btw!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie