Haagse Beach Rally & BBQ

Haagse Beach Rally & BBQ

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Zoekt u teambuilding, gezelligheid, gekkigheid en een superleuke activiteit op het strand van Scheveningen?

Dan zit u met Haagse Beach Rally helemaal goed! Heerlijk op het Scheveningse strand beleeft u een teambuildingsdag met vrienden, collega’s of familie. De Haagse Beach Rally is namelijk het meest zomerse, superactieve en leukste spel op het Scheveningse strand!

Uw groep wordt ontvangen en in teams verdeeld door onze Beach Begeleider met aan het hoofd van elk team een captain. Tijdens allerlei hilarische spellen, nemen de teams het tegen elkaar op voor de meeste punten en een fantastische prijs. Er wordt gezwoegd tijdens de blinddoek rally, gerend tijdens de estafette race en touwgetrokken als nooit tevoren. En…natuurlijk een wedstrijdje Beach Soccer mag niet ontbreken!

Een ideaal personeelsuitje of vriendenuitje op het strand van Scheveningen ontdekt u met de Haagse Beach Rally!

Na al dat harde werk heeft iedereen wel een borrel verdiend; daarom wordt de prijsuitreiking gehouden in de Beach Bar onder het genot van een drankje.

Na de prijsuitreiking kunt u nog heerlijk genieten van een uitgebreide BBQ in de Beach Bar, speciaal voor uw groep gereserveerd.

Geniet en speel op het strand met dit ideale zomerse uitje;  Haagse Beach Rally & BBQ in Scheveningen!


Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Spellen en materiaal
– Borreltje in Beach Bar
– Prijsuitreiking
– Heerlijke BBQ

Ideaal als afsluiter van een gezellig personeelsdagje of vrijgezellenfeest in Den Haag!

Tijdsduur 5 uur

Prijs 65,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Oer gezellig Ik Hou van Holland Spel of Moordspel om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!