Crazy 88 City Game Den Haag

Crazy 88 City Game Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Zoekt u teambuilding, gezelligheid, gekkigheid midden in het centrum van Den Haag?  Dan zit u met de Crazy 88 City Game helemaal goed! Dit is namelijk het gekste en leukste spel voor een vrijgezellendag, personeelsuitje of teamdagje in Den Haag!

Uw groep wordt ontvangen in het centrum van Den Haag, op het Buitenhof door onze crazy begeleider. In teams gaan jullie op pad op zoek naar de Haagse Bluf; en gebluft zal er worden! Onze begeleider heeft namelijk een aantal ludieke opdrachten voor u in petto; die allemaal zo goed mogelijk moeten worden uitgevoerd. Wie is er het meest creatief, ludiek, enthousiast en kan vooral goed bluffen? Gewapend met een camera ontdekt u het stadscentrum van Den Haag op de leukste manier! En…de foto’s worden nagestuurd als aandenken aan deze hilarische dag!

Natuurlijk sluiten wij af in een gezellig cafe voor de prijsuitreiking, waar het winnende team bekend gemaakt zal worden. Dit doen wij uiteraard onder het genot van een lekkere borrel!


Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Plattegrond en opdrachten formulier
– Camera
– Borreltje in cafe
– Prijsuitreiking

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs 25,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Ik Hou van Holland Dinerspel a 57,50 per persoon incl. BTW om de teambuilding personeelsuitje, vrijgezellenfeest of  groepsuitje in Den Haag  helemaal compleet te maken!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!