Ranking the Stars Spel

Ranking the Stars Spel

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Bekijk hier dé ultieme teambuildingsactiviteit: Ranking the Stars Spel in het gezellige centrum, van Den Haag!

Speel mee met het veelbesproken spel “Ranking the Stars” en rank je collega’s, vrienden of familie! Tijdens deze hilarische quiz worden allerlei stellingen voorgelegd. De stellingen varieren van simpele stellingen naar wel hele pitttige.  Wie drinkt in jullie groep bijvoorbeeld het meest? En wie zou er expres door een plas water rijden als er iemand naast staat? Tja, en als je dan heel veel op nummer 1 komt te staan, wat betekent dat dan?

Maar bij de stellingen als Wie werkt er het hardst en wie is er het netst thuis is het misschien wel weer goed om op nummer 1 te staan! Ja,ja, bij het Ranking the Stars Spel weet je het nooit!

In een gezellig café met privé zaal in het centrum van Den Haag, worden jullie ontvangen door de host Paulien de Leeuw; hoe kan het ook anders! In teams strijden jullie tegen elkaar. Want, het ene team maakt de Ranking lijst van nummer 1 tot 10 en het andere team wordt uitgedaagd dezelfde namen op dezelfde nummers neer te zetten.

Mét motivatie natuurlijk! alle grappige anekdotes en verhalen komen hierdoor naar boven. Een quiz met uitdaging en de gekste stellingen, ideaal voor een bijzonder vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in hartje Den Haag!

NB. Ranking the Colleagues met het bedrijf spelen met eigen stellingen? Dat kan ook! Wij maken graag een Ranking the Stars Quiz op Maat met eigen bedrijfsstellingen!


Dit programma is inclusief
– Paulien de Leeuw
– Spelmateriaal & Stellingen
– Accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team

Tijdsduur 1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs

10-15 personen: 27,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 25,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf het spannende teambuildingsspel Maffia Mania of Waar is de Mol Stadsspel of de hilarische rondleiding “Op stap met Haagse Sjon” om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie