Haagse Karaokuh Party!

Haagse Karaokuh Party!

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Een echte Haagse Karaoke Party, met de nadruk op “Karaokuh”!  Wie heeft daar nu geen zin in? En dan al helemaal op een toplocatie in Den Haag; de bar van Barbie: Club Cherso! Dit gezellige café, helemaal in Barbies stijl is natuurlijk dé ultieme plek om een gezellig vrijgezellenfeestje, teamuitje of groepsuitje te vieren.

Een gezellige Haagse Karaoke middag of avond is een swingend uitje waarbij de keeltjes gesmeerd worden! Geniet van een lekkere borrel en blader vast door de meezingers heen! Wordt het “Paradise by the Dashboard Light” of gaan we meteen beginnen met het onvermijdelijke oh oh Den Haag??

Gaan jullie een duet aan of sta je liever alleen de sterren van de hemel te zingen? Aan jullie de keus! Maar weet wel, naarmate de borrels vloeien, hoe meer er gezongen zal worden! Natuurlijk wordt de Karaokuh Party begeleidt door onze Karaoke King, die graag samen met jullie de leukste smartlappen meezingt.

En zoals bij elke strijd, krijgt de beste zanger of zangeres een mooie prijs! Beleef de Haagse Karaoke Party met jullie vrijgezellenfeest of personeelsuitje en ga zeker in polonaise de deur uit!

Dit programma is inclusief

– Karoake hits
– Karaoke King als begeleider
– Hits
– 2 drankjes per persoon
– Prijs voor beste zanger of zangeres

Tijdsduur 1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen €24,50 p.p. incl. btw
>15 personen € 22,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjon of Annie door Den Haag” a €24,50 p.p. incl. btw of het teambuildingsspel Craxy 88 Stadsspel a €24,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!