Dagprogramma Funny Den Haag

Dagprogramma Funny Den Haag

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Het beste dagprogramma in Den Haag vindt u bij Funny City Guides! Ons dagprogramma bestaat uit een lunch, een gezellige activiteit en een ludieke quiz; kortom alle ingredienten voor een geslaagd dagprogramma!

Wij heten u hartelijk welkom in een gezellig cafe midden in het centrum van Den Haag met een lekkere lunch. Zo kunt u de dag goed beginnen! Hier haalt onze begeleider u op voor de Crazy City Game! In teams gaan jullie op pad door het centrum van Den Haag met allerlei ludieke opdrachten! Natuurlijk gewapend met een camera en een plattegrond van de stad! De opdrachten moeten niet alleen goed worden uitgevoerd, maar ook vastgelegd worden per camera!

Denk aan opdrachten als ” Verdien 2 euro als zingende straatartiest” en ” Laat ieder teamlid op een typische plek planken”

Na de Crazy City Game neemt onze begeleider u mee naar een gezellig cafe voor de prijsuitreiking. Onder het genot van een drankje wordt het winnende team bekend gemaakt!

Niet gewonnen? Een revanche is mogelijk! Want, in het gezellige cafe spelen wij het de Ik Hou van Holland Quiz! Onder leiding van Hollandse Sietse speelt u in teams tegen elkaar voor een fantastische prijs. Beeld uit, omschrijf, spel en beantwoord de typische Holland vragen tijdens het oer-gezellige Ik Hou van Holland Spel in Den Haag!

Een gezellig dagje in Den Haag boekt u met het Dagprogramma Funny Den Haag!


Dit programma is inclusief

– Uitgebreide lunch
– Begeleider
– Ludieke opdrachten
– Plattegrond en opdrachtenboekje
– Prijsuitreiking en prijs
– Ik Hou van Holland Quiz
– Hollandse Sietse
– Accesoires en prijs voor het winnende team

Tijdsduur 6  uur

Prijs 75,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een uitgebreid 3-gangen diner of swingend Popquiz a Gogo Dinerspel om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Den Haag helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!