Crazy 88 City Game!

Crazy 88 City Game!

Culinair groepsuitje

Uitjes Den Haag

Op zoek naar een actief, uitdagend, teambuildingsrijk en vooral heel gezellig uitje in Den Haag? Dan is de Crazy 88 City Game zeker wat voor jullie! Dit stapelgekke spel in het centrum van Den Haag is de ideale manier om ludiek de stad te ontdekken tijdens een personeelsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje!

Jullie groep wordt ontvangen door onze crazy begeleider in het centrum van Den Haag. Vandaag strijdt u in teams tegen elkaar voor die fantastische prijs en ( natuurlijk de titel “Winnaar Crazy 88 City Game” )!

Maar, wat is er dan zo crazy aan?! Nou, de opdrachten! Want tijdens de Crazy 88 City Game krijgt u 10 stapelgekke opdrachten die allemaal ludiek, perfect en creatief  moeten worden uitgevoerd!

Elk team krijgt een camera, plattegrond en het Crazy opdrachtenboekje. Gewapend met camera gaat u op zoek naar de locaties om de opdrachten uit te voeren. Dans mee in de Dance Battle met Gemma, verkoop 3 kroppen sla met winst en verdien geld als straatartiest!

En..er kan NIET gesjoemeld worden, want alle opdrachten moeten worden vastgelegd per camera. Een dag om nooit meer te vergeten dus, want de foto’s en filmpjes krijgen jullie toegestuurd.

Ideaal dus om jullie vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Den Haag vast te leggen en de meest hilarische momenten te beleven!

De middag wordt afgesloten met een gezellige prijsuitreiking in de enige échte Barbies Bar! Hier worden de filmpjes door de begeleider bekeken, de ruilitems tentoongesteld en de winnaars beloond met een prijs. O ja, en voor alle inspanning krijgen jullie een lekkere borrel!

De Crazy 88 City Game garandeert een supergezellig vrijgezellen uitje, personeelsuitje of teambuildingsdag in het centrum van Den Haag!

Na het spel nemen wij jullie mee naar een knus café voor de prijsuitreiking. Hier zal het winnende team bekend gemaakt worden onder het genot van een drankje. ( Die heeft u wel verdiend! )

De foto’s en filmpjes van het de Crazy 88 City Game krijgt u uiteraard nagestuurd, zodat deze dag niet snel vergeten zal worden! ( ook al zou u dat wel willen 😉


Dit programma is inclusief

– Crazy begeleider
– Fotocamera, plattegrond en opdrachtenboekje
– Accesoires voor de teamcaptains
– Prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 26,50 p.p. incl. btw
>15 personen 24,00 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld aansluitend een Ik Hou van Holland Dinerspel, Moorddinerspel of Waar is de Mol Dinerspel om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teambuildingsdag in Utrecht compleet te maken! Vanaf 55,00 p.p. incl. btw!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie