Workshop Action Painting

Workshop Action Painting

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Bekijk hier het meest actieve en creatieve uitje van Breda: de Workshop Action Painting! Tja, de naam zegt het al, dit is natuurlijk geen rustige huis, tuin en keuken workshop, maar een hilarische teambuildingsactiviteit waar je al je energie in kwijt kunt! Jullie mogen namelijk gooien met verf! En zeg nou zelf, wie wil dat nu niet?

Naast een mooi aquarelletje, een stilleven of een kunstige Picasso, is Action Painting zeker een echte vorm van schilderen! Je kunt er niet alleen je creatriviteit in kwijt, maar ook je frustratie of bijvoorbeeld boosheid. Heel therapeutisch dus! Maar de Workshop Action Painting is natuurlijk vooral heel gezellig, uniek en bijzonder om te doen samen met collega’s, vrienden of vriendinnen! Maak een prachtig kunstwerk met jullie gehele afdeling of maak allemaal individueel een klein portret voor de vrijgezel in kwestie, wat jullie willen, alles kan.

Onder begeleiding, maken jullie een aantal abstracte schilderijen en leren jullie de technieken van het verfgooien. En dit is niet zomaar een klodder verf naar de muur gooien, o, nee! Hier zit een heuse techniek achter…

Onder het genot van een drankje, wordt de inhoud van de workshop uitgelegd en gaan jullie aan de slag met jullie nieuwe Brood of Pollock!

Uiteraard ontvangen jullie van ons een overall en plastic slofjes, zodat er lekker vrij uit geschilderd kan worden! Wel is het aan te raden om niet in de nieuwste kleding aan te komen, maar in ieder geval een oude broek aan te trekken.  Na 1,5 uur gooi en smijtwerk heeft iedereen zijn of haar talenten op het doek gespetterd en is het tijd om als echte kunstenaars elkaars werk te beoordelen. Een heuse “vernissage” onder het genot van een borrel is de ideale afsluiter van deze unieke teambuildingsworkshop Action Painting in Breda!

Geslaagd voor een bijzonder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het centrum van Breda!

NB. De doeken kunnen niet direct worden meegenomen aangezien deze minimaal 24 uur dienen te drogen. Uiteraard kunnen de doeken op afspraak binnen 2 weken worden opgehaald of eventueel tegen betaling worden opgestuurd.

Dit programma is inclusief
– 2 uur durende workshop
– Schildersdoeken ( 30 x 40 cm voor iedereen of per groepje van 4 een groter doek van 60 x 70 cm )
– Begeleiding, uitleg en beoordeling
– Overall & slofjes
– 2 drankjes ( bier, wijn, fris, koffie, thee )
– Vernissage incl. glas prosecco


min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 45,00,00 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 42,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Breda compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie