Stadsspel Maffia Mania

Stadsspel Maffia Mania

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Het superspannende smokkelspel Maffia Mania is nu ook Breda te boeken! Deze mooie stad wordt ook geteisterd door deze tak van de onderwereld, die proberen hun drugshandel veilig te stellen door smokkelroutes aan te leggen. Maar, niet voor lang! Want de politie zit ze op de hielen…

Dat hoort allemaal bij het zenuwslopende stadsspel Maffia Mania in het centrum van Breda! Kruip in de huid van de criminele onderwereld tijdens dit spannende teambuildingsspel en beleef een uitdagend bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje met een crimineel thema! Tijdens deze speurtocht worden jullie in 2 teams verdeeld; het Politie team en het Onderwereld team. Hoe worden de smokkelroutes gevormd? Bedenk samen met het team een goede strategie om zoveel mogelijk drugs naar de veilige plek te smokkelen, zonder door de politie gezien te worden…Voor zowel het politie team als de criminelen is het superspannend, worden de criminelen gepakt? Na de eerste spelronde is het tijd voor een revanche, want de rollen worden omgedraaid, zodat iedereen even kan voelen hoe het is om op de hielen gezeten te worden. En wie weet? Zijn jullie hier wel heel erg goed in! Het Maffia Mania Stadsspel is een actief uitje in het centrum van Breda, waarbij samenwerking en creativiteit een groot onderdeel is. Door op tactische wijze gebruik te maken van de tussendoor staatjes en ontsnappingsroutes wordt dit gebied omgetoverd tot een heus speelveld inclusief de afleidingsmanoeuvres van winkelend publiek 😉

Ontdek de ondewereld van Breda en kruip in de huid van de topcriminelen en smokkel de handel of speur als de politie en rol de drugsbende op! Het Stadsspel Maffia Mania in Breda is een uitdagende speurtocht voor een uniek personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenuitje.

Goed om te weten: De geleverde drugs zijn niet echt, dus u hoeft niet bang te zijn na een dagje uitje met uw collega’s of vrienden in de bajes te belanden!

NB: Het Spel Maffia Mania kan ook op locatie gespeeld worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Dit programma is inclusief
– Onderwereldfiguur ( begeleider )
– Accesoires voor de teams
– Spel en materiaal
– Drankje


Tijdsduur
2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10-15 personen: 29,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: 27,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Breda compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Het crimispel Maffia Mania kan ook de volgende steden worden gespeeld:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!