Ranking the Stars Spel!

Ranking the Stars Spel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Het Ranking the Stars Spel: Een hilarisch, uniek en  uitdagend teambuildingsspel in het centrum van Breda! Rank your friends and collegues en speel Ranking the Stars met jullie bedrijfsuitje of  vrijgezellenfeest!

Onder begeleiding van onze host Paulien, spelen jullie het spel in een knus en gezellig café-restaurant in het centrum van Breda.  Jullie groep zal in teams worden verdeeld, die tegen elkaar zullen spelen. Het Ranking the Stars Spel bestaat uit een aantal rondes, waarbij er verschillende stellingen zullen worden voorgelegd. Deze stellingen variëren serieus of grappig tot over the top, aan jullie de keus! Wie staat er bij jullie op nummer 1 bij de stelling “Ik check ieder uur mijn facebook” of “ik sta als eerste aan de bar tijdens een feestje” ?

Wat weten jullie eigenlijk van elkaar en wil je dat allemaal wel weten? Natuurlijk! Kom alles te weten over je vrienden, familie of collega’s; een bijzonder teambuildingsspel waarbij jullie zeker een andere kijk op elkaar zullen krijgen. Wie staat er het meest vaak op nummer 1? En wie juist niet? En is dat eigenlijk erg om zo vaak op nummer 1 te staan?

Natuurlijk wordt er niet zomaar een lijst gemaakt van nummer 1 tot en met 10, maar horen wij graag de motivatie waarom deze persoon op dit nummer gezet is. En dat zorgt vaak voor hele leuke anekdotes en verhalen.

Het spelprogramma Ranking the Stars is niet alleen een geschikt voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje  maar ook voor een bedrijfsuitje of teamuitje waarbij er speciale stellingen uit het bedrijf centraal staan.

Speel mee met het Ranking the Stars Spel in hartje Breda en beleef een uitje niet snel meer te vergeten!


Dit programma is inclusief

– Host Paulien de Leeuw
– Quiz, rondes en spelmateriaal
– Accesoires voor de teamcaptains
– Locatie in een knus cafe
– Prijsuitreiking en prijs

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 26,50 p.p. incl. btw
>15 personen 24,50 p.p. incl. btw

Optioneel Meer uitjes? Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 Stadsspel, Ik Hou van Holland Stadsspel of Waar is de Mol? Spel om uw teambuildingsdag in Breda compleet te maken! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!
Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie