Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: De moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Het einde is in zicht, de finale van Holland’s next Topmodel is weer tot zn eind gekomen. Twee mooie jongedames streden voor de 1e plaats. Heb jij het dit keer ook weer op de voet gevolgd ? Vond jij ook dat Misha had moeten winnen ? En kwam het bericht dat Laura gewonnen had koud op je dak ?
Dan bent u ook niet te vertrouwen en dus ook één van onze verdachten! Er is namelijk een schokkende moord gepleegd! Misha één van de finalisten is omgelegd! Een moord op onze eigen Holland’s Next Topmodel!

Speel mee met dit te gekke en super spannende Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Zonder enkel idee zal de groep in een restaurant in het centrum van Breda aankomen.
Hier zullen ze opgewacht worden door agent Jansen die met het schokkende nieuws komt: de bijna winnares van Holland’s Next Topmodel, Misha, is zojuist vermoord!

Tijdens jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of groepsuitje vol spanning, gezelligheid en sensatie zijn jullie zowel verdachten als rechercheurs!

Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de finale op SBS6! Het moest Misha zijn; zij had immers al 63 % van de stemmen tijdens de tussenstand! Maar, het noodlot heeft toegeslagen…In de laatste 10 minuten van de uitzending wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

Inspecteur Janssen wil kosten wat het kost deze zaak oplossen. In julllie groep zitten een aantal personen die zich wel heel verdacht gedragen en waarschijnlijk ook wel iets op hun kerfstok hebben !

Help Janssen mee om de dader te ontmaskeren en Misha de wreken. Speur, lach, eet, borrel en geniet mee tijdens het spannende en hilarische Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel!

NB. Het Moordspel: de Moord op Hollands Next Topmodel kan ook op locatie gedaan worden. Vraag naar de mogelijkheden.


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 55,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 52,50 p.p. incl. btw

optioneel Wilt u uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Breda helemaal in spannende stijl beginnen? Boek dan het Waar is de Mol? Stadsspel! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie