Ik Hou van Televisie Spel

Ik Hou van Televisie Spel

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Bekijk hier de meest gezellige quiz van Breda: het Ik hou van Televisie Spel! Herbeleef de laatste 20 jaar televisie samen met collega’s of vrienden tijdens een bijzonder bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het altijd knusse Breda!

Hoe oud was Robert ten Brink toen zijn eerste tv programma Cijfers en Letters presenteerde? En wie is speelt er al het langst in Goede Tijden, Slechte Tijden? En wat presenteerde Danny Rook? Ja, dit is een greep uit de vragen die voorkomen tijdens het Ik Hou van Televisie Spel! Een nostalgische, gezellige en grappige tv quiz met de leukste televisie fragmenten van toen en nu! Een spel voor jong en oud dus!

In een gezellig café wordt jullie groep ontvangen door onze showbizz quizmaster die jullie in teams zal verdelen en de speluitleg zal doen. Wat staat er op het programma? De quiz bestaat uit de hoogtepunten van de laatste 2 decennia televisie. Zo spelen wij de rondes: 25 Meest, Reclames Raden en TV van Toen en Nu, maar worden jullie ook uitgedaagd om zelf een product te verkopen als in een echte Tell Sell reclames en gaat het dak eraf tijdens de beroemde TV Tunes Ronde!

Kortom, gezelligheid en nostalgie, allemaal verpakt in het gezellige Ik Hou van Televisie Spel in hartje Breda! Da’s nog eens een goed format voor RTL of SBS..!

Een onvergetelijke middag vol teambuilding, nostalgie en gezelligheid in het centrum van Breda, samen met je collega’s, familie of vrienden. Het Ik hou van Televisie Spel is een geweldig teambuildingsspel voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

NB. Het Ik Hou van Televisie Spel kan ook in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner worden gespeeld! Kijk bij avondarrangementen voor meer info.

Dit programma is inclusief


– Showbizz Quizmaster
– 2 uur durende Televisie Quiz
– Beamer, scherm en geluid
– Accesoires
– Prijs voor het winnende team
– Locatie in een gezellig café

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 27,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Breda compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie