Gooische Vrouwen High Tea

Gooische Vrouwen High Tea

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

De Gooische Vrouwen High Tea, een  hilarisch themaspel van Breda, de Gooische Vrouwen High Tea, gebaseerd op de grote hitserie Gooische Vrouwen!

En vandaag zijn niet alleen de dames, maar ook de andere spetterende personages terug! Naast de Gooische VRouwen, zijn ook Martin, Jari, Tippi Wan en zelfs Tante Cor van de partij om deze heerlijke high tea bij te wonen. Ze zijn allemaal uitgenodigd door Cherryl en Dokter Rossi. Niet om een gezellig feestje te vieren helaas. Er is namelijk iets ernstigs gebeurd…

Er is een ware Moordaanslag gepleegd op Cherryl! Zij is in een liftschacht beland en vervolgens in een coma geraakt. Wonder boven wonder heeft zij de val overleefd. Gelukkig is zij ook uit haar coma ontwaakt,  maar heeft tijdelijk geheugenverlies. Zij weet dus helemaal niks meer van voor de val. En alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, blijkt zij ook nog eens zwanger te zijn en niet van Martin! Zoals iedereen weet heeft hij slecht zaad en kan hij geen kinderen maken. Maar wie is dan wel de vader? En heeft de aanlag op haar leven hier misschien iets mee te maken?

Onder begeleiding van de spraakzame Gooische psycholoog Dokter Rossi, genieten jullie van een lekkere high tea en wordt het spel gespeeld. Kruip in de rol van een vanj de hysterische personages en kom tot de oplossing van het mysterie!
Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen tijdens de stapelgekke Gooische Vrouwen High Tea!

Een thema spel met de mafste rollen en een wel hele vreemde uitkomst! Ideaal voor een bijzonder teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of  vrijgezellenfeest in Breda.

NB. Het Gooische Vrouwen Spel kan ook tijdens een heerlijke 3-gangen diner worden gespeeld! Prijs 57,50 p.p. incl. btw

Dit programma is inclusief

– High Tea
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €49,50 p.p. incl. btw
>15 personen €  45,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Waar is de Mol? Stadsspel, Paparazzi Tour of Crazy 88 City Game” vanaf   €22,50 p.p. incl. btw om jullie teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Breda helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!