Toppers Meezing Diner

Toppers Meezing Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Op zoek naar een swingend, muzikaal meezing diner voor een uitbundig vrijgezellenfeest, groepsuitje of personeelsuitje? Dan is het Toppers Meezing Diner precies wat jullie zoeken! Deze sing a long avond met diner brengt in iedereen de zanger of zangeres naar boven. En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van die lekkere Toppers nummers?

Zing mee met de medleys en de covers van ABBA, Hazes, Lady Gaga en Luv en beleef een gezellige avond uit!

Jullie groep wordt al zingend verwelkomd door de “Over de Top Zangeres” Rubylicious. Zij zal de avond op z’n kop zetten met de beste hits uit het Toppers Concert en er een muzikaal feestje van maken! Maar, dan moet er wel meegezongen worden he?! Gelukkig hebben wij tesktboekjes en accesoires voor iedereen, dus haak in en zing maar mee!

Vanavond staat alles in het teken van de Toppers, dus heel veel glitter, glamour, bling bling en niet te vergeten de fantastische combinatie en goud met wit…

Komt u wel allemaal verkleed? Doen hoor! Want de “best dressed” krijgt namelijk een fantastische prijs…

Wij zorgen voor gezellige Toppers decoratie, zodat u zich bijna waant in de Arena! ( nou, bijna dan! ) O ja, en tussendoor wordt er natuurlijk ook nog lekker gegeten; er zal een lekker 3-gangen diner worden geserveerd.

Geniet tijdens een personeelsfeest, bedrijfsuitje of hilarisch vrijgezellenuitje van deze feestelijke avond met het Toppers Meezing Diner in elke gewenste stad in Nederland of op locatie!

Het Toppers Meezing Diner brengt in ieder uitje de gezelligheid naar boven en laat u zeker in polonaise de deur uit gaan…

Dit programma is inclusief

Uitgebreid 3-gangen diner
– Op en Top zangeres
– Glitter en Glamour Toppers Deco
– Geluid en microfoon
– Prijs voor best dressed
– Prive Locatie

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
15 – 25 personen 65,00 p.p. incl. btw
> 25 personen 60,00 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in swingende stijl beginnen? Boek dan bijvoorbeeld de Popquiz a Gogo a 24,50 p.p. of teambuildingsspel Crazy 88 a 22,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Wilt u meer informatie ontvangen over het Moordspeldiner in Amsterdam, Utrecht of op een eigen locatie of bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op.

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie