Ranking the Stars Dinerspel

Ranking the Stars Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Bekijk hier het ultieme teambuildingsdiner waarbij je vrienden of collega’s van een hele andere kant zult gaan bekijken; het Ranking the Stars Dinerspel! Dit thema diner, bekend van televisie, legt de gekste, leukste, foutste en grappigste stellingen voor. Een avond lachen, gieren, brullen en natuurlijk ook lekker eten!

De avond wordt begeleid door de enige echte Ranking the Stars presentatrice Paulien de Leeuw! Zij zal jullie groep in teams verdelen, die tegen elkaar de Ranking lijsten maken.Tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner worden de rondes gespeeld. Wie is er het netst thuis? En wie besteed de meeste tijd aan zijn of haar telefoon? Wie is het meest ijdel? En wie zou er expres door een plas rijden als er iemand naast loopt?

Ja, pittige stellingen dus! En wat gebeurt er als je op 1 staat? Is dat goed, slecht, confronterend of grappig? Natuurlijk moet er bij iedere stelling een gedegen motivatie worden gegeven en dat zorgt zeker voor de leukste anekdotes!

Kom alle grappige verhalen, schandalen, afgangen en anekdotes te weten tijdens het Ranking the Stars diner!

Leer je collega’s, vrienden of vriendinnen op een hele andere manier kennen en speel mee met het Ranking the Stars Dinerspel in elke gewenste stad in Nederland of op locatie! De leukste teambuildingsavond uit!

NB. Ranking the Colleagues met het bedrijf spelen met eigen stellingen? Dat kan ook! Wij maken graag een Ranking the Stars Quiz op Maat voor u!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Pauline de Leeuw
– Spelmateriaal & accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende teamz

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs

10-15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf het spannende teambuildingsspel Maffia Mania of Waar is de Mol Stadsspel om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie