Ranking the Stars Dinerspel

Ranking the Stars Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Het Ranking the Stars Dinerspel is een pittige en vooral ook hilarische teambuildingsavond in een gezellig restaurant met prive zaal. Heel geschikt voor een bijzonder bedrijfsuitje of een uitdagend vrijgezellenfeest! Want, vanavond gaan jullie elkaar ranken op diverse stellingen, die kunnen varieren van grappig, pittig, over the top tot bedrijfsmatige stellingen, aan jullie de keus!

Hoeveel weet je eigenlijk van elkaar? En wil je dat allemaal wel weten?! Natuurlijk! Kom alles te weten over collega’s, vrienden, vriendinnen of familie tijdens het Ranking the Stars Dinerspel !

Wie kan er het slechtst tegen drank? En wie kleedt zich het leukst? Wie zou er expres door een plas rijden als er iemand naast loopt?En, wie begaat de meeste afgangen? Ieder team zet de vrienden of collega’s op een nummer met een daarbij behorende motivatie natuurlijk!

In verschillende rondes komen de gekste stellingen aan bod, maar niet alleen personen doen mee in de ranking. Wat denken jullie van auto’s? En van boodschappen? En van BNers? Ja, ook deze onderwerpen doen mee in het Ranking the stars Dinerspel!

De avond wordt begeleid door onze eigen Paulien, die tussen de gangen door van een lekker uitgebreid diner de rondes met jullie zal spelen. En dan is het de vraag: wie staat er het meest vaak op nummer 1? Gefeliciteerd! Is dat nou een goed teken of niet?!

Speel mee met ons Ranking the Stars dinerspel en beleef een hilarische avond om nooit meer te vergeten!.

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Host Paulien
– Stellingen en Ranking
– Assecoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team
– Prijsuitreiking
– Prive zaal

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.
10 – 15 personen € 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 speurtocht of hilarische Flirtworkshop vanaf €24,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart