Moordspeldiner: De Moord op Hollands Next Topmodel

Moordspeldiner: De Moord op Hollands Next Topmodel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Bekijk hier ons spannende en hilarische Moordspel!

Er is een moord gepleegd…En niet zomaar een, maar een moord op een model! Hollands Next Topmodel wel te verstaan! U keek ook naar de finale van Hollands Next Topmodel? En massaal op Misha gestemd? En was u het er ook niet mee eens dat Laura de uiteindelijke winnares was? Nou, dan bent ook u verdacht!

Speel mee tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje vol teambuilding, gezelligheid en spanning met het Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Nietsvermoedend zal de groep in het restaurant aankomen, totdat zij het schokkende nieuws te horen krijgen. De bijna winnares Misha is zojuist vermoord!

Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de finale op SBS6! Het moest Misha zijn; zij had immers al 63 % van de stemmen tijdens de tussenstand! Maar, het noodlot heeft toegeslagen…In de laatste 10 minuten van de uitzending wordt er een gruwelijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

Inspecteur Janssen is direct ter plaatse en wil deze zaak graag oplossen. In uw groep zitten een aantal verdachten de allemaal iets op hun kerfstok hebben…

Help mee om de dader van Misha te ontmaskeren en op te bergen. Speur, lach, eet, borrel en geniet mee tijdens het spannende en hilarische Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel!

NB. Het Moordspel: de Moord op Hollands Next Topmodel kan ook op locatie gedaan worden. Vraag naar de mogelijkheden.


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen
– Kleding en accesoires
– Scripts
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 55,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 52,50 p.p. incl. btw

optioneel Wilt u uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje helemaal in spannende stijl beginnen? Boek dan het Waar is de Mol? Stadsspel! Vanaf 24,50 p.p. incl. btw!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie