Ik Hou van Televisie Dinerspel!

Ik Hou van Televisie Dinerspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Speel het nostalgische, gezellige en vrolijke teambuildinsgsspel Ik Hou van Televisie Dinerspel tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest! Ga terug in de televisie geschiedenis en herbeleef de leukste, mooiste en grappigste momenten van 20 jaar TV!

Vanavond strijden jullie in teams tegen elkaar tijdens het Ik Hou van Televisie Diner. In een prive zaal van een van onze gezellige restaurants in het centrum worden jullie verwelkomd door onze Show Bizz Host, die het spel met jullie zal spelen. De verschillende rondes worden tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner gespeeld.

Kennen jullie die reclame van die vrienden van Amstel nog? En hoe heetten de hoofdpersonen in de hitserie Zeg eens A? En wie presenteerde de Honeymoon Quiz? Kom alle vervlogen helden, acteurs en ludieke personen weer tegen in onze fragmenten! Raad zoveel mogelijk reclames, presenteer een snelle aankondiging van de Wereld draait Door en probeer een wel heel belachelijk product zo goed mogelijk aan te prijzen…

Naast de vragen over de leukste televisie fragmenten van toen, worden er tv tunes geraden en spelen wij natuurlijk het alom bekende boodschappen spel! Herbeleef de geschiedenis van de televisie van vroeger en nu samen met vrienden of collega’s.

En, er wordt natuurlijk ook nog eens lekker gegeten! Het Ik Hou van Televisie Dinerspel is een teambuildings thema diner met fragmenten uit alle tijden, voor jong en oud dus!

Ideaal als vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje. Het Ik Hou van Televisie Dinerspel wordt in iedere grote stad in Nederland gespeeld en kan ook op locatie worden gehouden.

NB. Onze dinerspellen kunnen ook voor grote groepen geboekt worden.

Dit programma is inclusief


– Showbizz Quizmaster
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Spelrondes, fragmenten en spellen
– Beamer, scherm
– Fles bubbels voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 City Game of Vintage Workshop vanaf 24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie