Ik Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou van Holland Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Bekijk hier ons Ik hou van Holland Dinerspel!

Denkt u alles te weten over ons piepkleine kikkerlandje? Kunt u als de beste het woord “bommelding” spellen? Of bent u beter in uitbeelden en bners omschrijven? Zing, spel, dans, schreeuw, lach en speel mee met het leukste spel van Nederland; het Ik hou van Holland Dinerspel ! Onder leiding van onze Hollandse Sietse speelt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest het Ik Hou van Holland dinerspel in verschillende teams tussen de gangen door. Hollandse Sietse ontvangt uw groep geheel in Hollandse stijl en zal de teams verdelen door middel van leuke accesoires. Bedenk een teamnaam en een fantastische yell en ga de strijd met elkaar aan voor die fantastische prijs!

Schitter in de bekende bom-ronde, de uitbeeld ronde en de altijd gezellige muziekronde! Beleef een avond om nooit meer te vergeten; ideaal voor een geslaagd en gezellig bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Strijdt tegen elkaar voor de titel Winnaar Ik Hou van Holland tijdens een heerlijk, uitgebreid 3-gangen diner zing mee met de Hollandse klassiekers, gezellig in een leuk restaurant. Deze avond staat in het geheel in het teken van Nederland, met altijd nieuwe quiz rondes waarbij de oer-Hollandse gezelligheid centraal staat.

NB. U kunt uw eigen vragen, woorden of namen toevoegen aan het Ik Hou van Holland Spel! Wij verwerken deze input; zo wordt het spel nog persoonlijker en speciaal voor uw bedrijf gemaakt!

Dit programma is inclusief

– 3 gangen diner (excl. drankjes)
– locatie
– onze eigen Hollandse Sietse
– Spelmateriaal en accessoires voor de teams
– Prijs voor het winnende team

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10-15 personen: 57,50 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Meer uitjes ? Boek vooraf een Crazy City Game met de gekste opdrachten vanaf 17,50 p.p. incl. BTW om uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest compleet te maken! Bekijk meer activiteiten voor de meest gunstige prijs voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest groepsuitje, personeelsfeest, met vrienden of collega’s!

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor meer informatie over ons Ik hou van Holland Dinerspel!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!