Gooische Vrouwen Dinerspel

Gooische Vrouwen Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondprogramma

Bekijk hier meest hilarische Moordspeldiner gebaseerd op de bekende serie Gooische Vrouwen! De dames zijn terug in het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Na alle leugens, affaires en misere in de Gooische Vrouwen serie en de film, zijn de vrouwen dit keer verwikkeld in nieuw drama verhaal.

De Gooische Vrouwen Claire, Willemijn, Cherryl en Anouk zijn ook dit keer bij elkaar gekomen om een mysterie op te lossen. Er is namelijk een brute Moordaanslag gepleegd op Cherryl…De leukste personages zijn terug, zo zien wij Tante Cor, Jari, Martin Morero en de slechte Tippi Wan weer voorbij komen. Kruip tijdens een stapelgek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in een van de ludieke rollen en speel mee met het Gooische Vrouwen Diner!

Cherryl is in de liftschacht gevallen en in een diep coma geraakt. Gelukkig is zij net ontwaakt en heeft de val overleefd. Maar wat is er gebeurd? Zij weet het zelf niet meer, want door haar coma is zij haar geheugen kwijt. Ze heeft geen idee meer wat er is gebeurd en herkent haar eigen man Martin niet eens!

Kan dat nog erger? Jahoor dat kan! Want Cherryl blijkt ook nog eens in blijde verwachting te zijn! En dat is raar, aangezien Martin slecht zaad heeft. Maar van wie is het kind dan? Had zij een affaire gehad? En hoe is zij gevallen? Of is zij wellicht geduwd?

Daarom is Dokter Rossi hier vanavond ook aanwezig en probeert samen met Cherryl dit mysterie op te lossen. En wat blijkt, iedereen heeft wel iets te verbergen!

Kruip in de huid van een van deze onstuimige personages en speel mee met dit moordspeldiner!

Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen. Dit stapelgekke Gooische Vrouwen Dinerspel! is een combinatie van een Moordspeldiner, een echte Soap en gebaseerd op de personages in de serie Gooische Vrouwen. Zo’n leuke avond heb je vast nog nooit gehad!

Beleef een stapelgekke thema avond met een vrijgezellenfeest met vriendinnen of een teambuidlingsuitje met collega’s tijdens het meest unieke themadinerspel: het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
10 – 15 personen €59,50 p.p. incl. btw
> 55,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Craxy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!